Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Yine kadın cinayeti! Karısını katletti!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Gaziantep'in merkez Şehitkamil ilçesinde tartıştığı eşini pompalı tüfekle öldüren kişi, intihar etti.

        AA'da yer alan habere göre Sait Kurt (30), boşanma aşamasındaki eşi İpek Kurt (24) ile bir süredir yaşadığı ağabeyinin evinde tartıştı.

        Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine eşine pompalı tüfekle ateş eden Sait Kurt, aynı silahla kendini de vurdu.

        Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler, Sait Kurt'un hayatını kaybettiğini belirledi.

        Ağır yaralanan İpek Kurt ise 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Sakarya'da dere taşkınında bebeği halat düzeneğiyle kurtaran AFAD personeli, o anları anlattı

         (AA) - Sakarya'da sağanak sonucu dere taşkınında aralarında bir bebeğin de olduğu 8 kişiyi halat düzeneğiyle kurtaran AFAD personelinin sorumlu ekip amiri, o an yaşadıklarını paylaştı. (AA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ