Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos YouTuber Şeyda Erdoğan: Babamdan şikayetçiyim! - Magazin haberleri
        1

        Sosyal medya fenomeni ve YouTuber Şeyda Erdoğan, annesi, kardeşi ve kendisinin babası ile yakınları tarafından tehdit edildiğini iddia etti.

        2

        Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Erdoğan, babası ve yakınları hakkında suç duyurusunda bulunduğunu dile getirdi.

        3

        Annesinin boşandığı eşi ve ailesi tarafından tehditler aldığını iddia eden YouTuber, yaptığı açıklamada, "Eğer ki bu süreç içerisinde bir şey olursa ilk şüphelenilmesi gereken kişiler babam ve ailesidir" ifadelerini kullandı.

        4

        İşte Şeyda Erdoğan'ın sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama:

        5

        "TEHDİT ALIYORUZ"

        Sizlere ailemle alakalı bir şey söylemek istiyorum. Ailem benim için çok önemlidir. Yaklaşık bir yıl önce annem ve babam çekişmeli olarak boşandı. Adli süreçlerin hepsinin sonuna geldik. Hepsinde de biz haklı taraf olduk. Bu yüzden babam ve ailesi tarafından tehdit edilmeye başlandık. Annemi, kardeşimi, beni…

        6

        "BU BİR HALKA AÇIK BİR SUÇ DUYURUSUDUR"

        Ben böyle şeyler karşısında hiç susmam! Bir kadın olarak asla susmam, bir kadının dışında bir evlat olarak ailemi asla böyle şeylere ezdirmem. Bu süreç yine adliyeye taşınacak ama ben buradan halka açık bir suç duyurusu yapmak istiyorum. Babam ve ailesi tarafından tehdit edilmeye başlandık. Bunları avukatımla beraber adli sürece de dökeceğiz en kısa zaman içinde.

        7

        "YENİLGİLER İNSANI ÇOK DEĞİŞTİREBİLİYOR"

        Buradan bunu belirtiyorum çünkü bir şeylerin hep üzeri kapalı olacağını sanıyor bazı insanlar. Adli süreç ne zaman sonuçlanır bilmiyorum ama biz tehdit almaya başladık. Bu videoyu da izleyecektir bizi tehdit edenler. Bazen yenilgiler insanları çok değiştirebiliyor. Bütün adli süreçte biz haklı olduğumuz için oluyor tüm bu olaylar.

        8

        "İLK ŞÜPHELENİLMESİ GEREKEN KİŞİLER BABAM VE AİLESİDİR"

        Ben asla kendimi ve ailemi ezdirmem, bu tehditlere de susmam. Bu halka açık bir suç duyurusudur. Eğer ki bu süreç içerisinde ya da sonrasında bir şey olursa ilk şüphelenilmesi gereken kişiler babam ve ailesidir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ