Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Yusuf Yazıcı, Fransa’ya coşkuyla uğurlandı! - Trabzonspor transfer haberleri - Trabzonspor Haberleri
        1

        Trabzonspor'un starı Yusuf Yazıcı, 17.5 milyon euro+stoper Le takası ve bir sonraki satıştan % 20 pay karşılığı Lille'e gitti.

        2

        COŞKULU UĞURLAMA

        Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı, Fransa'da futbol kulübü Lille ile yapacağı transfer görüşmesi için Trabzon'dan ayrıldı.

        3

        Bordo-mavili kulüpten ayrılma kararını açıklayan Yazıcı'yı Trabzon Havalimanı'nda çok sayıda Trabzonspor taraftarı yolcu etti.

        4

        Yazıcı'yı havaalanında pankart açarak meşalelerle karşılayan taraftarlar, sarılarak helalleştikleri oyuncuyla fotoğraf çektirdi.

        5

        Taraftarlara kendisini yolcu etmeye geldikleri için teşekkür eden Yazıcı, "Şunu unutmayın ki ben gidiyorsam sizlerin sayesinde transfer oluyorum. Sizler benim her şeyimsiniz." dedi.

        6

        DUYGUSAL SÖZLER...

        Trabzonsporluların kalbinin en en derinlerinde olacağını ifade eden Yazıcı,"Bir Erdoğdulu arkadaşınız olarak, bir kardeşiniz olarak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye gidiyorum. Lütfen desteğinizi esirgemeyin." diye konuştu.

        7

        Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Yusuf Yazıcı, Fransa’ya hareket etmeden önce bordo-mavili taraftarların isteğinide kırmadı. Havaalanı gidiş terminalinde bordo-mavili taraftarlara üçlü çektiren genç oyuncu onlarla birlikte sevince ortak oldu.

        8

        Trabzonspor'dan Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı, Türkiye'den ayrılmadan önce 05.00'te İstanbul Havalimanı'nda TRT SPOR'a konuştu

        9

        Transfer sorularıan ilişkin Yusuf, "Ayrılırken en güzel şekilde ayrıldım taraftarlarıma çok teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadılar. Kulübe para kazandırdığım için de çok mutluyum bu beni gururlu hissettiriyor. Çünkü finansal olarak da problemlerimiz var. Bu biraz daha rahatlatacak. Hayallerime bir adaım daha yaklaştığım için mutluyum. İnşallah altyapıdaki kardeşlerime de rol model olurum, hayallerimden biri de bu. Benim için yeni bir macera olacak, yeni şeyler, yeni hayatlar. Umarım her şey gönlümce olur. İnanıyorum ki güzel işlere imza atacağım ve Trabzonspor'u, şehrimi, ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim" sözlerini kullandı.

        10

        Ağlayan çocukların ve sosyal medyadaki duygusal mesajların sorulması üzerine Yusuf Yazıcı, "Ben de bir Trabzonspor taraftarıyım, tribünden gelmiş bir oyuncuyum. İnsan ister istemez duygusallaşıyor, mutlu oluyor, daha fazla gururlanıyor. Gerçekten ben de biraz da olsa git gelde kaldım. Böyle ilgilyi görünce insan gururlanıyor. Bazı insanları üzdüğümü düşünüyorum ama oradaki perfoprmansımla çoğu kişiyi gururlandıracağım. Artık Türkiye'den yurtdışına giden çok arkadaşım var orada yeni bir tarih yazmak istiyorum" dedi.

        11
        12