Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Zafer Algöz: Erşan Kuneri, Türkiye'de kimsenin cesaret edemediği bir iş! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ünlü oyuncu Zafer Algöz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Algöz, rol aldığı ve dijital platformda yayınlanacak olan 'Erşan Kuneri'nin çekimlerinin 5 Eylül'de biteceğini söyledi.

        2

        "KALİTELİ BİR İŞ"

        Muhabirlerle sohbet eden oyuncu, iddiasını ise, "Bugün repo günümüz. Heyecanlı değiliz, sakiniz. Üç aydır çalışıyoruz. 2022 mart ya da nisan gibi gösterime girer. Hepsi sinema filmi gibi, kaliteli ve birbirinden farklı işler. Çok masraflı, özen gösterilmiş bir iş. Sekiz karakter oynuyoruz, hepimiz, adam başı. Hep aynı adamlar yok, çok farklı oyuncular var bu kez. Her birini sinema filmi özelinde çekiyoruz. Aceleye getirilmeden, ince düşünülmüş, pahalı bir prodüksiyon. Hiç ucuz değil. İddialı olacak ama Türkiye'de kimsenin kolay kolay yapmaya cesaret edemediği kaliteli bir iş." diyerek, dile getirdi.

        8 BÖLÜMDEN OLUŞACAK

        'G.O.R.A.' ile 'Arif V 216'da yer alan fenomen karakter Erşan Kuneri'nin 1970'lerin sonu ve 1980'lerin başında yaşadıklarını konu alacak dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

        3

        "SINIRLAR SAHİPSİZ KALSIN İSTEMEM"

        Zafer Algöz, ayrıca Afganistan'dan Türkiye'ye doğru gelişen düzensiz sığınmacılarla ilgili olarak, "Ülkemize kimsenin elini kolunu sallayarak, denetimsiz girmemesi gerekiyor." dedi. "Sınırlar sahipsiz kalsın istemem." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu, ayrıca göçün tüm dünyanın sorunu haline geldiğini de belirtti.

        Avrupa'nın da sığınmacıları istemediğini anlatan Algöz, "Gelenlerin konvoy halinde sınırımıza bırakılması, denetimsiz geçmesi yarınlar için tehlikeli. Kendi evimizi dışarıya karşı korumamız lazım." dedi.

        4
        5

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ