Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Zonguldak'ta işadamına kanlı pusu: 2 ölü

        Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Kavuklaaltı mevkisinde sahilde cipin arkasında duran araç, uzun namlulu silahla tarandı.

        İddialara göre, Ereğlili işadamı Yavuz Beşikçi ile yanında ismi öğrenilemeyen bir kadına, aracın önünde sohbet ederken husumetlisi olduğu öne sürülen şüpheli ya da şüphelilerce ateş açıldı. Haberi alan işadamının yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

        Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından işadamı Yavuz Beşikçi'nin ve kimliği öğrenilemeyen kadının cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Olayın faili ya da faillerinin yakalanması için geniş kapsamlı soruşturma sürüyor.

        REKLAM

        Öte yandan cipin arkasında bulunan aracın sürücüsüne de görgü tanığı olduğu iddiası ile şüphelilerce ateş açıldı. Sürü, olay yerine gelen ambulansla ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

        CİNAYETLE İLGİLİ 3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

        Olayın ardından polis ve jandarma ekipleri bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Saldırıda kullanılan taksinin şoförü Kışla'da, olayı gerçekleştirdiği üzerinde durulan Adem ve Ahmet K. ise Karasu ilçesi girişinde yakalanarak gözaltına alındı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ