Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezon ne zaman başlıyor? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezon tarihi belli oldu mu?
        1

        Ekranların sevilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni sezonu için arayışlar başladı. Her cuma, haftanın finalinde en çok puanı toplayan yarışmacının 15 bin TL'lik büyük ödülüğü kazandığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezon ne zaman başlıyor ve yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte yarışma ile ilgili detaylar...

        2

        ZUHAL TOPAL'LA YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı. Fenomen yarışmanın Eylül ayı itibariyle izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

        3

        ZUHAL TOPAL KİMDİR?

        Oyunculukla başladığı ekran macerasını sunuculukla devam ettiren Zuhal Topal, 23 Eylül 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Zuhal Topal, üniversite sınavlarında Mimarlık Fakültesi iç mimari bölümünü ve aynı zamanda yetenek sınavıyla Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünü kazandı. Fakat tercihini küçük yaşlardan bu yana ilgi duyduğu tiyatrodan yana kullandı. 1995 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde okumaya başladı.

        Haberi Hazırlayan: Stajyer Sevil Dogan

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ