Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hayata yeni bir sayfa açıyoruz... İşte Dolunay'ın tüm burçlara etkileri
        1

        İşte ünlü astrolog Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumları ve Dolunay'ın burçlara etkileriyle ilgili açıklamaları...

        Bu hafta bolluğu ve bereketi hayatımıza getirecek, bırakmayı öğreneceğimiz, ruhsal olarak şifalanacağımız çok da güzel bir Dolunay yaşandı. Tam da çarşamba günü Balık burcunda gerçekleşti. O yüzden yeni bir sayfa açmak istiyorsak, kötü alışkanlıklarımız varsa ve bundan kurtulmayı arzuluyorsak, hayatımızın yönünü iyi belirlemek istiyorsak, hayatı daha güzel bir noktadan yaşamak istiyorsak aslında bu Dolunay’ı çok da güzel kullanabiliriz. Yeni haftada ilişkilere, özellikle de kadın-erkek ilişkilerine dikkat etmek gerekecek. Onun dışında biraz daha rahatlayacağımız bir hafta diyebilirim. Pandemiyle ilgili inşallah güzel haberler de alırız. Çünkü biraz keşiflerin, buluşların da gökyüzünde etkin olacağı bir sürece doğru gidiyoruz.

        2

        KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Bu hafta güzel bir Dolunay var. Bu Dolunay öncelikle hepimizi çok iyi bir şekilde şifalandırsın. Dolunay hayatınızla ilgili önceden fark etmediğiniz bir konunun ön plana çıkmasına neden olacak. Yakınlarınızdan, çevrenizden bir haber duyabilirsiniz. Uzun zamandır bir konunun iç yüzünü merak ediyorsanız bu Dolunay biraz daha hassas olacaksınız. Bazı olaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Birilerine bakmak, aynı zamanda başkalarının derdiyle uğraşmak bu Dolunay önemli olacak. Kötü bir alışkanlığınız varsa bırakmak için uygun bir zaman diliminde olacaksınız.

        3

        BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevre ve arkadaşlık alanları aktif olacak sevgili Boğaların. O yüzden arkadaşlarınızla olan ilişkilerde birtakım hassas oluşumların bu Dolunay’la birlikte karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bir arkadaşınızın duygusal meselesi, hayatıyla ilgili bir konu önümüzdeki günlerde önemli olacak. Yine bir arkadaşlarınızla ilgili mesele varsa bu meseleyi tamamlamak için de uygun bir zaman dilimi içerisine girebilirsiniz. Davet ve aktiviteler önümüzdeki dönemde hayatınızı hareketlendirebilir.

        4

        İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Dolunay’ın etkisine baktığımızda kariyer ve iş konularının çok ön plana geçtiğini görüyoruz. İkizler burçlarının bu dönemde evine, ailesine ve yuvasına ihtiyacı var. Ama tam da bu Dolunay’la beraber algılarını kariyer ve iş konularına çevirecekler. Dolunay zamanı dengede olmak çok önemlidir. Yaptığımız işlerin tam tersi durumlarla karşılaşmak zorunda kalabiliriz. O yüzden ailenize değer vermek isterken bu dönem işinizde oluşan bir olay daha fazla vaktinizi alabilir.

        5

        YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Seyahat eğitim, yurt dışı bağlantılı işler veya uzaktan gelecek haberlerin önem kazandığını söyleyebiliriz. Mesela öğrenci Yengeçler bu Dolunay ile beraber çok önemli bilgiler edinebilirler. Öğrencilik hayatlarıyla ilgili heyecan duyabilirler. Bu hafta itibariyle maddi konularda da çok büyük rahatlamalar olacak.

        6

        ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Bu hafta Aslanlar için çok önemli. Çünkü cuma günü itibariyle Venüs Aslan burcuna geçiyor. Yani diyor ki Aslanlara “Artık bir silkelen. Senin için her şey çok güzel akacak” O yüzden Aslanlar bazı şeyleri anlamlandırmaya çalışıyorsa, biraz geri çekilip içlerine kapandılarsa şimdi sosyalleşme, alışveriş yapma, güzelleşme ve kendilerine vakit ayırma zamanı. Bu anlamda çok keyifli olacak. Maddi konularda önemli gelişmeler bu Dolunay ile beraber karşınıza gelebilir. Bir borç veya ödemeyle uğraşabilirsiniz. Bu dönem Aslanlar için para kazançlarının iyi olduğu bir dönem olacak.

        7

        BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Eylül ayı Başak burçlarının ayı. Bu nedenle onlar çok önemli bir zaman dilimindeler. İkili ilişkiler ve özel hayatlarıyla ilgili vermesi gereken kararlar var. Bu haftaki Dolunay ilişkiler, evlilik, söz, nişan, belki bir ilişkiye adım atma, ilişkiyle ilgili önemli kararlar alma anlamında sizi çok destekleyecek. Sevdiğiniz insanla beraber şifalanabilirsiniz. Bir insana sevginizi, aşkınızı anlatabilirsiniz. Birazcık elinizi, ayağınızı önemli işlerden çekme isteği duyabilirsiniz.

        8

        TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Teraziler için çok çalışacakları bir dönem. Bu dönemde iş, hizmet ve sağlık konularına çok daha fazla önem göstermeniz gerekebilir. Bu aralar birazcık sağlığınıza dikkat edin ve bağışıklık sisteminizi güçlendirin. İş hayatında çok önemli insanlarla bir araya geleceksiniz. Ancak bu insanlara yaptığınız fedakarlıklar çok fazla olacak. Zaten iş hayatınızda en gözde burç olarak karşımıza siz çıkıyorsunuz. Biraz yataktan kalkmak zor biliyorum ama cuma gününden sonra birazcık rahatlayacaksınız.

        9

        AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Akrepler için aşk var. Çünkü aşk evlerinde oluşan bir Dolunay’la karşılaşacaklar. Uzun zamandır beklediğiniz bir fırsat karşınıza gelebilir. Birine açılmak istiyorsanız, hayatınızda bir insan varsa onunla ortak hareket edeceğiniz, hobilerinize yöneleceğiniz, hayatı tembellikle ve keyifle algılamak isteyeceğiniz bir Dolunay olacak. Cuma gününden itibaren kariyerinizde çok önemli sıçramalar ve adımlar karşınıza gelebilir. Bu dönemi iyi değerlendirin.

        10

        YAY VE YÜKSELEN YAY BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Yay burçları için ev, aile ve yuva konuları önem kazanıyor. Tam da Yaylar hayatlarında çok ön plandayken, ailevi meseleler haftaya damgayı vurabilir. Ailenizle daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bir aile büyüğünüzün bakımını üstlenebilirsiniz. Daha çok ailevi konuların ön plana geçtiğini göreceksiniz. Yaylar için bu hafta itibariyle gezip dolaşma zamanı. Şu an kafamıza göre gezip dolaşamıyoruz ama kendinize daha fazla vakit ayıracağınız ve öğrenmekten mutluluk duyacağınız bir dönem olacak.

        11

        OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Oğlakların ve yükselen oğlakların yeni haftada İletişim ayağının çok kuvvetli olduğunu görüyoruz. Yakın çevreleriyle ilgili bağlantıları çok fazla artacak. Küçük meselelerle uğraşacaksınız ve yakın çevreyle ilgili olup biten konu ve olaylar sizleri daha fazla alakadar edecek. Parasal meselelerde hayat sizleri destekleyecek

        12

        KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar için maddi konuların çok önem kazandığı bir dönem. Örneğin Dolunay ile beraber Kovaların eline bir para geçebilir. Parasal fedakarlıklarda bulunmak durumunda kalabilirler. Anlayışla yaklaşmak durumunda kalabilirler. Ama bunu yapmaya özen göstersinler ve hiç sıkılmasınlar. Çünkü hayat onları destekliyor olacak. İkili ilişkilerde ve özel hayatınızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar varsa bu hafta itibariyle sevdiğiniz insanla aranızdaki enerjiyi kuvvetlendirecek ve ilişkinizde istediğiniz istikrarı sağlayacaksınız.

        13

        BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Bu Dolunay özellikle Balıkların Dolunay’ı olacak. O nedenle Balıkların hayatında çok hızlı ve güzel haberler devreye girebilir. Ve bu haberler ikili ilişkiler ve ortaklıklarla bağlantılı olabilir. Hayat sizleri destekliyor olacak. İş hayatınızda yükseleceğiniz, çalışmaktan mutluluk duyacağınız, sağlığınızda sıkıntı ve problemleri çok rahatlıkla halledeceğiniz bir hafta içerisine giriyorsunuz. Güzel gelişmeler karşınıza gelecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ