Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 2020 pandemi modası! Karantina şıklık yarışı - Magazin haberleri
        1

        HANDE ERÇEL

        ABD merkezli Top Beauty World'un yaptığı oylamada 2020'nin en güzel kadını seçilen oyuncu Hande Erçel, ayna pozunu sosyal medya hesabından yayınladı.

        Kırmızı elbisesiyle verdiği pozu takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncunun gönderisine takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum yağdı.

        2

        EBRU ŞALLI

        Koronavirüs sebebiyle kendisini önlem amaçlı evde karantinaya alan eski manken Ebru Şallı, siyah kazağı ve eteği ile poz verdi.

        3

        YASEMİN ÖZİLHAN

        35 yaşındaki Yasemin Özilhan, beyaz tulumu ve elinde kahvesiyle verdiği pozu yayınladı.

        4

        SİNEM KOBAL

        Geçtiğimiz aylarda kızı Lalin'i kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan oyuncu Sinem Kobal, bu gönderisine, "Modum" notunu düştü.

        5

        GAMZE ERÇEL

        Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, mavi saten tulumu ile poz verdi.

        Bir takipçisi Erçel'in bu paylaşımına, "Hamile misiniz yoksa karnınız kıyafetten mi öyle durmuş?" şeklinde yorum yaptı.

        Gamze Erçel, o takipçisine, "Hayır, kıyafetten" yanıtını vererek, hamile olmadığını açıkladı.

        6

        EZGİ EYÜBOĞLU

        Kendini önlem amaçlı karantinaya alan ve Oğulcan Engin ile aşk yaşayan oyuncu Ezgi Eyüboğlu, beyazlar içindeki kombiniyle verdiği pozu, "Bugünün ruh hali" notuyla paylaştı.

        7

        ZEYNEP SEVER DEMİREL

        2009'da Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Zeynep Sever Demirel, lila rengi dantelli elbisesiyle verdiği pozu sosyal medya hesabından yayınladı.

        8

        CEYDA ATEŞ

        Geçtiğimi haftalarda kızı Talya'yı kucağına alan oyuncu Ceyda Ateş, siyah bluzu ve beyaz tulumu ile ayna karşısında poz verdi.

        9

        FAHRİYE EVCEN

        Geçtiğimiz günlerde doğum sonrası verdiği kilolarla dikkat çeken oyuncu Fahriye Evcen, lila rengi hırkasıyla pencere önü pozunu yayınladı.

        10

        HADİSE

        Oyuncu Kaan Yıldırım ile yollarını ayıran ve ardından barıştığı öne sürülen şarkıcı Hadise, çiçekli bluzuyla verdiği pozu paylaşmayı ihmal etmedi.

        11

        EMINA JAHOVIC

        Mustafa Sandal'ın Sırp şarkıcı eski eşi Emina Jahovic, mavi ceketi ve siyah-beyaz desenli şık ayakkabılarıyla koltukta uzanırken verdiği pozu yayınladı.

        12

        NURGÜL YEŞİLÇAY

        Koronavirüsten korunmak adına kendisini önlem amaçlı evde karantinaya alan oyuncu Nurgül Yeşilçay, oğlu ve yeğenleri ile birlikte verdiği ev pozunu takipçileriyle paylaştı.

        Yeşilçay, esprili gönderisine, "Neydi? 'Evde daha verimli çalışmak için eşofmanla yat-kalk yapmıyoruz. Üstümüzü işe gider gibi değiştiriyoruz.' Doğru anlamış mıyız?" notunu düştü.

        13

        YASEMİN ŞEFKATLİ

        Türkücü İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in nişanlısı Yasemin Şefkatli, evde yaptığı paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

        Şefkatli, bu pozunu sosyal medya hesabından "Pijamalarını çıkarabilene de helal olsun. (Yani bana...)" notuyla paylaştı.

        14

        KYLIE JENNER

        Ünlü model Kylie Jenner, kızıl saçları ve gri elbisesi ile milyon dolarlık evinde verdiği pozu sosyal medya hesabından yayınladı.

        Jenner, paylaşımına, "Oturma odası anıları" notunu düştü.

        15

        HAILEY BALDWIN

        Kanadalı şarkıcı Justin Bieber'ın model eşi Hailey Baldwin, oturma odasındaki şöminenin önünde siyah iddialı elbisesiyle poz verdi.

        16

        KIM KARDASHIAN

        40 yaşındaki Amerikalı magazin yıldızı Kim Kardashian, sarı yılan derisi eteğiyle giyinme odasında verdiği pozu paylaştı.

        Kardashian, gönderisini, "Sabah güneşi" notuyla yayınladı.

        17

        GIGI HADID

        Üç ay önce sevgilisi Zayn Malik'ten ilk bebeğini dünyaya getiren ünlü model Gigi Hadid, karantina tarzını takipçileriyle paylaştı.

        18

        KENDALL JENNER

        25 yaşındaki Amerikalı model Kendall Jenner, siyahlara büründü.

        Jenner'ın pandemi tarzı çok sayıda beğeni aldı.

        19

        BELLA HADID

        Dünyaca ünlü model Bella Hadid, iddialı makyajıyla yatağında verdiği pozu sosyal medya hesabından yayınladı.

        Hadid, gönderisine, "Yüzümü tamamen işe yaramaz hissettiğim günlerden birinde bir tuval yaptım. Daha sonra silerim" notunu düştü.

        20

        MADONNA

        Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, evinin salonunda mavi şapkası ve ukulelesiyle verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı.

        21

        EMILY RATAJKOWSKI

        Anne olmak için gün sayan İngiliz model Emily Ratajkowski, evinde siyah-beyaz zebra desenli elbisesiyle verdiği pozu yayınladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ