Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 24 Şubat 2021 Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor SMS sıralaması açıklandı mı?
        1

        Survivor 2021'de ilk kez iletişim oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Ailelerinden ve arkadaşlarından gelen resimli mesajları okuyan yarışmacılar duygusal anlar yaşadı. 24 Şubat 2021 Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor SMS sıralaması açıklandı mı?

        2

        SURVİVOR 2021 KİM ELENDİ?

        Acun Ilıcalı " Bu akşam Ünlüler takımından bir kişi elenecek. Birinci aday Yiğit, ikinci aday Çağrı olmuştu. SMS birincisi olan isim üçüncü eleme adayını belirleyecek. Ünlüler takımında yapılan oylamada en çok oyu alan isim Batuhan."

        3

        SURVİVOR ELEME ADAYLAR: YİĞİT, ÇAĞRI VE İLAYDA

        Batuhan "Öncelikle bana tekrar bu mutluluğu yaşatan herkesten Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyorum. Birinci olmanın duygusu apayrı. Hedeflerimin arasında olan bir şey bu. Artık hedefim istikrar. İsim söylemek çok zor."

        4

        Acun "Ünlüler takımından kimi aday gösterdiğini sebebini belirterek açıklamanı istiyoruz."

        Batuhan "Daha önce kimi söyleyeceğimi düşünmemiştim. Takıma bakınca hem sağımdan hem solumdan iyi bir takımız ama daha iyi olmak için iyi bir adım atmalıyız. Performansı iyi olan ama gitmeyeceğine inandığım birini söyleyeceğim kendisinden özür diliyorum. Hiçbir sorunum yok. Gitmeyeceğine inandığım için ne yazık ki İlayda diyorum."

        5

        İlayda "Batuhan daha önce bana kendisini stratejik olarak yazmamamı söylemişti. Ama kendisine yapılmasını istemediği şeyi bana yaptı İnsan ister istemez alınıyor. Stresli bir durum."

        6

        SURVİVOR'A VEDA EDEN İSİM: YİĞİT