Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Adele, hem kazandı hem de kazandırdı - Magazin haberleri
        1

        Adele ve Halsey gibi dünyaca ünlü isimlerin menajeri Jonathan Dickins'in şirketinin 2019 yılında günlük 27 bin 457 sterlin (yaklaşık 276 bin TL) kazandığı öğrenildi.

        2

        10 MİLYON POUND'LUK KAR

        The Sun gazetesinin haberine göre; Adele'nin menajerlik şirketi September Management Ltd, 2019'un sonunda 10 milyon pound'luk bir kar payı elde etti.

        3

        Öte yandan Simon Konecki ile 2016'da başlayan evliliğini geçen yıl sona erdiren Adele, boşanmanın ardından hızla kilo kaybetmişti.

        4

        45 kilo vermesinin ardından değişimiyle pek çok markanın hedefine yerleşen İngiliz şarkıcının, geçtiğimiz aylarda 40 milyon sterlinlik (400 milyon TL) diyet reklamı teklifini elinin tersiyle ittiği öğrenilmişti.

        Adele, uzun zamandır beklenen yeni albümüne odaklanmak istediği için gelen teklifleri reddettiği öne sürülmüştü.

        5

        Haziran ayında 32 yaşına giren Adele, kendisine iyi dileklerini gönderen takipçilerine teşekkür ettiği bir fotoğraf paylaşmış ve zayıflayan görüntüsü ile dikkat çekmişti.

        6

        Daha sonra da Beyonce’nin yeni albümü 'Black Is King'in görüldüğü ekran önünde poz veren Adele’in verdiği kilolarla birlikte imajını da değiştirdiği görülmüştü.

        7

        Uzun bir aradan sonra skeç programı Saturday Night Live'a katılan şarkıcı, zayıflığıyla ilgili esprili bir konuşma yapmıştı.

        8

        32 yaşındaki Adele, konuyla ilgili şunları söylemişti:

        Beni son görüşünüzden beri çok çok farklı olduğumu biliyorum ama aslında tüm koronavirüs kısıtlamaları ve seyahat yasakları nedeniyle hafif seyahat etmek zorunda kaldım ve yalnızca yarımı getirebildim. Bu benim seçtiğim yarısı...

        9

        Adele

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ