Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Adriana Lima hamile mi? Andre Lemmers ile yeni bir aşka yelken açmıştı... - Magazin haberleri
        1

        Koronavirüs pandemisi nedeniyle vaktinde yapılamayan 78'inci Venedik Film Festivali'nin bu yıl ki açılış filmi Pedro Almodovar'ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Penelope Cruz, Milena Smit, Julietta Serrano ve Rossy de Palma'nın paylaştığı 'Madres Paralelas' oldu.

        Geçtiğimiz günlerde ünlü yıldızların boy gösterdiği kırmızı halıda en çok ilgi gören isimlerden biri de Brezilyalı model Adriana Lima oldu.

        2

        KIRMIZI HALIDA YENİ SEVGİLİSİYLE YÜRÜDÜ

        Uzun süredir özel hayatını meraklı gözlerden uzak tutan Lima, etkinliğe yeni yapımcı sevgilisi Andre Lemmers ile birlikte katıldı. Yeni ilişkileri hakkında herhangi bir açıklamada bulunmayan 40 yaşındaki eski top model, basın mensuplarına poz verirken sevgilisini öpücüklere boğdu.

        3

        HAMİLE Mİ?

        Kırmızı halıda payetli bir elbise giyen Lima'nın pandemi sürecinde kilo aldığı görüldü. Yeni sevgilisinin yanı sıra Adriana Lima'yla ilgili en çok konuşulan konulardan biri de bu oldu. Ünlü modelin, karın bölgesinde toparlanan fazlalıklar nedeniyle 'hamile' olabileceği yönündeki dedikodular ortaya atıldı.

        4

        Ünlü yıldızın bazı hayranları da Adriana Lima'nın yüzüne bir takım estetik işlemler yaptırdığını bu yüzden de eskisinden farklı göründüğünü ileri sürdü.

        5

        Fakat bazı hayranları da Lima'nın artık 40 yaşına geldiğini ve doğal olarak zamanın bazı etkilerini taşıdığını savundu. Bu hayranları Adriana Lima'nın gayet güzel ve sağlıklı bir şekilde yaş aldığını belirtti.

        6

        TÜRK ÜNLÜ İSİMLERLE AŞK YAŞAMIŞTI

        Öte yandan Lima, geçtiğimiz yıllarda Türk yazar Metin Hara ve iş insanı Emir Uyar ile yaşadığı aşklarla uzun süre konuşulmuştu.

        7

        İKİ ÇOCUK ANNESİ

        Eski top model, 2009'da Sırp basketbolcu Marko Jaric ile yaptığı evlilikten iki tane kızı oldu. Ancak ikilinin evlilikleri çok uzun sürmedi. O dönemlerde Jaric'in kendisini aldatması üzerine çift, yollarını ayırmıştı.

        8

        ADRIANA LIMA KİMDİR?

        Adriana Francesca Lima, 12 Haziran 1981 yılında Brezilya’da dünyaya geldi. 13 yaşında, yerel bir mağazada alışveriş yaparken keşfedildi. 15 yaşındayken Ford Supermodel of Brazil Model Search yarışmasında birinci seçildi.

        9

        2000’de Claudia Schiffer, Laetitia Casta ve Eva Herzigova gibi çok ünlü süper modellerle birlikte bir reklam kampanyasında yer aldı.

        Heidi Klum ve Gisele Bündchen’le birlikte melek kanatları taktırarak sergiledikleri iç çamaşırı defilesinin ardından, 2003'teki Victoria’s Secret defilesinin de açılış mankeni oldu.

        10

        'EN ÇOK KAZANAN ÜNLÜLER' LİSTESİNDE

        2006’da Forbes.com'un 'En Çok Kazanan Ünlüler' (Highest Paid Celebrities) listesinde 97. sırada ve 'En Güçlü 100 İnsan' (100 Most Powerful People) listesinde 99. sırada yer aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ