Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine bağlı Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlkokulu 3B sınıfı öğrencileri rehber öğretmenleri Serdal Paltacı rehberliğinde ilçede bulunan kütüphaneleri gezdi.

        Kütüphaneleri gezen 3B sınıfı öğrencileri kütüphane yetkililerinden bilgiler alarak kütüphaneleri ve kitapları çok sevdiklerini ifade etti. Daha sonra rehber öğretmenleri Serdal Paltacı rehberliğinde öğrenciler kütüphane gezisin tadını çıkardı.

        Öğretmen Serdal Paltacı, konuyla ilgili açıklamalarında, ’’Öğrencilerimizin bilgi kapasitelerini artırmak ve de kütüphanelerde araştırma arge özelliklerini geliştirmek kapsamında güzel bir kütüphane gezisi düzenledik. İnanıyorum ki bu gezinin öğrencilerimize çok faydası olacak. Çünkü öğrencilerimizin eğitim kapsamında kitap okumalarını geliştirmek ve kütüphanelerimize alıştırmak, sevmek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler