Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ah Nerede dizisi final mi yapıyor, neden bitiyor? Ah Nerede final bölümü ne zaman? Ah Nerede oyuncu kadrosu!
        1

        Yeşilçam'ın unutulmaz melodram filmlerinden biri olan Ah Nerede'nin diziye uyarlanmış hali beklenilen reytingi ulaşamadı. Star Tv ekranlarda Cuma akşamları seyirciyle buluşan "Ah Nerede" için final kararı alındı. İşte, Ah Nerede dizisi final tarihi hakkında merak edilenler...

        2

        AH NEREDE NEDEN FİNAL YAPIYOR?

        1 Temmuz'da Star TV'de yayın hayatına başlayan Ah Nerede dizisinin reytinglerle arası pek iyi değil. Star Tv'nin Cuma akşamlarını emanet ettiği "Ah Nerede" rakiplerinden çok geride kaldı. Dizi için final kararı verildi. İzlenme oranlarında geride kalan dizi, 7. bölümüyle 19 Ağustos günü final yaparak ekran macerasını noktalayacak.

        3

        AH NEREDE KONUSU NEDİR?

        Bursa’nın önde gelen ailelerinden Hakim (Tarık Pabuççuoğlu) ve Seniha (Ayşe Çubuk) Şerbetlioğlu ‘nun üniversite okumaları için İstanbul’a gönderdikleri üç oğlu, onların hiç de tahmin etmediği bir hayat yaşar. Ortanca oğulları Murat (Korhan Herduran) hukuk okuması gerekirken hayattaki her şeyi bahse çeviren bir kupon bağımlısıdır. Mühendislik okuduğunu zannettikleri küçük oğulları Ömer (Batuhan Sert) ise barlarda çalışan bir müzisyen olmuştur. En büyük oğulları Ferit (Oktay Çubuk) ise tıp fakültesini ailesinden habersiz yarım bırakmış, babasının parasıyla iflah olmaz bir çapkına dönüşmüştür.

        4

        DİZİ OYUNCU KADROSU

        Dizi oyuncuları arasında; Oktay Çubuk (Ferit), Nil Keser (Zehra), Tarık Pabuççuoğlu (Hakim), Ayşe Kökçü (Seniha), Derya Alabora (Perihan), Aycan Koptur (Huriye), Merve Bengi (Nihal), Korhan Herduran (Murat), Ferit Aktuğ (Ali), Asena Keskinci (Burçak), Miray Akar (Sera), Batuhan Sert (Ömer) gibi isimler yer alıyor.

        Haberi Hazırlayan: Stajyer Tamer

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ