Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ahmet Kural'dan Çağla Gizem Çelik paylaşımı: İki yıl omuz omuza, kalp kalbe!
        1

        Nikah masasına oturması beklenen oyuncu Ahmet Kural ile avukat Çağla Gizem Çelik, aşklarını sosyal medyaya taşımayı sürdürüyor. İkili, Kural'ın rol aldığı dizinin sezon finali yapmasının ardından tatil için Amerika'nın Florida eyaletini seçti.

        2

        "İKİ YIL OMUZ OMUZA, KALP KALBE"

        Mutlu birliktelikleri süren çift, ilişkilerinin ikinci yıl dönümünü baş başa yemek yiyerek kutladı. Sevgilisi ile birlikte objektif karşına geçen Kural, bu fotoğraflarını, "İki yıl omuz omuza, kalp kalbe!" notuyla 1 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yayınladı.

        3

        31 yaşındaki Çağla Gizem Çelik de sevgilisi ile birlikte çekilen bu fotoğrafına, "2" notunu düştü. Çiftin gönderileri takipçilerinden kısa sürede oldukça ilgi gördü.

        4

        "CEMRE DÜŞMÜŞ"

        Geçtiğimiz haftalarda dizi çekimleri için Kıbrıs'ta bulunan Ahmet Kural, Çelik ile güneşin ve sıcak havanın tadını çıkarmayı da ihmal etmemişti. Sevgilisi ile bu fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, "Cemre düşmüş!" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "SEVGİLİM DİYE TAKİPLEŞMEK ZORUNDA MIYIZ?" DEMİŞTİ

        Öte yandan Instagram'da takipleşmeyen ikilinin geçtiğimiz aylarda birlikteliklerini sonlandırdığı iddia edilmişti. Kural, ayrılmadıklarını dile getirerek, "Sevgilim diye takipleşmek zorunda mıyız?" açıklamasını yapmıştı.

        "TAKİBE TAKİP"

        Ahmet Kural, çıkan haberlerin ardından sevgilisi ile bu eğlenceli pozunu da sosyal medya hesabından, "Takibe takip" notuyla paylaşmıştı.

        6