Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Akatlar No: 1903 resmen Beşiktaş'ın! - Haberler - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Kulübü, Akatlar'da bulunan No: 1903 isimli sosyal tesiste mutlu sona ulaştı. Habertürk Spor'dan Oğuzhan Genç'in haberine göre; Beşiktaş Belediyesi'negeçmiş yıllardan biriken borçlar nedeniyle geçtiğimiz kasım ayında belediyenin devraldığı tesis ile ilgili sorunlar çözüldü. Başkan Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim, belediyeye olan borçları kapatırken tesisin kulübe devri dün itibarıyla gerçekleştirildi.

        YENİ GELİR KALEMİ

        Mali olarak sıkıntılı bir dönemden geçen siyah-beyazlılardayönetim, No: 1903'ütekrar kulübe kazandırarak yeni bir gelirkalemi de oluşturmuş oldu. Maçgünlerinin yanı sıra diğer organizasyonlar için de taraftarlara haftanın her günü hizmet vermesi planlananNo: 1903'ün kulübün sosyal tesis açığını kapatması hedefleniyor.

        URGANCILARİHALEYİ AÇIKLAMIŞTI

        Beşiktaş'ın15 Şubat günü yapılan divan kurulunda, konuyla ilgili açıklamalarda bulunan genel sekreter Mesut Urgancılar, "Akatlar No:1903 tesisinin geçmiş yıllardaki tüm borçları Beşiktaş Belediyesi'ne ödenmiş ve belediyenin açtığı ihaleye girilmiştir. Bu tesisi tekrar camiamıza armağan etmek istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı. Bu vaat de böylece dün gerçekleşmiş oldu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ