Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Alec Baldwin-Hilaria Baldwin çifti altı çocuğuyla galada - Magazin haberleri
        1

        2012 yılında dünyaevine giren oyuncu Alec Baldwin ile İspanyol yoga eğitmeni Hilaria Baldwin, "The Boss Baby: Family Business in New York" adlı filmin galasına, ikisi henüz bebek olan altı çocuklarıyla birlikte katıldı. Takım elbise giymeyi tercih eden aile, galanın ilgi odağı oldu.

        2

        İkili, dokuz aylık oğulları Eduardo ile üç aylık kızları Lucia'yı kucaklarına aldı. Daha büyük olan diğer çocukları ise anne ve babalarının yanında yürüyerek objektiflerin karşısına geçti. En büyüğü 7 yaşında olan çocukların uslu durması ve kameralara poz vermeleri de dikkatlerden kaçmadı.

        3

        KADRODA ÜNLÜLER YER ALIYOR

        Baldwin ailesinin tam kadro galasına katıldığı "The Bobb Baby: Family Business in New York", aynı adlı serinin ikinci filmi. Animasyon türündeki filmde Alec Baldwin'in yanı sıra Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow'un da aralarında bulunduğu kalabalık bir kadro görev aldı.

        4

        ALTI ÇOCUKLU HAYAT

        63 yaşındaki Alec Baldwin ile Hilaria Baldwin'in, Carmen, Rafael, Leonardo, Romeo, Edoardo ve Lucia adında altı tane çocuğu bulunuyor.

        5

        BİR DE YETİŞKİN KIZI VAR

        Alec Baldwin, Hilaria Baldwin ile olan evliliğinden altı çocuk babası. Bunun yanı sıra Baldwin'in eski eşi oyuncu Kim Basinger'dan da Ireland adlı 25 yaşında model bir kızı bulunuyor.

        6

        "ALTINCI ÇOCUĞU DÜŞÜNMÜYORUZ" DEMİŞLERDİ

        Ünlü çift, geçtiğimiz aylarda People dergisine verdiği röportajda "Bu sefer tamam" diyerek, "Artık altıncı çocuğu düşünmüyoruz. Ailemizin büyüklüğünden mutluyuz" şeklinde konuşmuştu.

        7

        "YORGUN OLDUĞUMU HİSSEDİYORUM"

        Hilaria Baldwin, "Şu anda çok yorgun olduğumu düşünüyorum" demişti.

        En büyüğü 7 yaşında, en küçüğü de iki aylık olan beş çocuğundan yaşı uygun olanların evde eğitim sorumluluğunu da üzerine alan Hilaria Baldwin, bunu en çok özellikle pandemi döneminde hissettiğini açıklamıştı.

        8

        "BANA BU SORUYU SORMAYIN"

        Baldwin, "Şimdi yeni kardeşlerinin ne zaman geleceğini soruyorlar. Ben de onlara 'Çocuklar, siz ve bütün dünya bana bunu sormayı bırakmalı artık' diye yanıt veriyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        9