Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Alex de Souza, heykeline maske takılmasına teşekkür etti - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza, kişisel Instagram hesabından Kadıköy'deki heykeline maske takılmasına teşekkür etti.

        Fenerbahçeli taraftarlar, efsane oyuncuları Alex'in Kadıköy'deki heykeline koronavirüs önlemleri kapsamında maske taktı. Brezilyalı eski kaptanda "Teşekkür ederim" mesajını gönderdi.

        SPORDA KORONAVİRÜS GÜNLÜĞÜ

        KRALDAN ÇAĞRI

        Ligler ertelenirken futbolcular da tedbiri elden bırakmıyor. Beşiktaş'ın yıldızı Burak Yılmaz, Instagram'dan eşi ve kızlarıyla birlikte fotoğrafını paylaşıp "Evde kal" notunu düştü.

        HİGUAİN'İ POLİS YAKALADI

        REKLAM

        Juventus'ta forma giyen Higuain, karantinadan kaçarak ülkesi Arjantin'e dönmek isterken havalimanında polis tarafından durduruldu.Repubblica'da yer alan habere göre; negatif çıkan koronavirüs testini polislere gösteren Higuain'in ayrılma talebi kabul görmedi veyıldız golcü evine dönmek zorunda kaldı.

        NEYMAR VE SİLVA KAÇTI

        PSG'nin iki yıldızı Neymar ve Thiago Silva'nın Fransa'dan kaçtıkları ortaya çıktı. Virüsün yayılmasından önceülke daha karantinaya alınıp giriş-çıkışlar kapatılmadan iki oyuncunun da ülkeleri Brezilya'ya gittikleri öğrenildi. İki oyuncu da yerlerini kulüp yetkililerine bile söylemezken, kendilerini dış çevreden izole ederek aileleri ile birlikte evden dışarı çıkmadıkları iddia edildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ