Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aleyna Tilki'nin 'takıntılı hayran' isyanı

        Son günlerde adı iş insanı Haldun Demirhisar ile anılan ve bu iddiaları reddeden Aleyna Tilki, takıntılı bir hayranından dert yandı.

        Ünlü şarkıcı, dün gece kendisi konserdeyken bir kişinin evine geldiğini ve ailesini korkuttuğunu söyledi.

        "AİLEMİN CAN KORKUSU BENİ DERİNDEN YARALADI!"

        "Evdeki küçücük kardeşimin ve ailemin can korkusu beni derinden yaraladı!" diyen Aleyna Tilki, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

        Dün gece ben konserdeyken, çitlerden atlayıp evimin bloğuna kapı numarasına kadar öğrenip kapıma pusu kuran sözde 'takıntılı hayran' kişinin hayranlıkla bir alakası yoktur! Kapıma bizzat pusu kurmuştur. En büyük cezayı talep ediyorum!

        REKLAM

        "HABERLER DOĞRU DEĞİL"

        Öte yandan Tilki, geçtiğimiz hafta iş insanı Haldun Demirhisar ile iki kez görüntülenince aşk dedikoduları çıkmıştı. Aleyna Tilki, "Aşk haberleri doğru değil, zaten hepinize gereken açıklamayı yapacağım. Ama dediğiniz bir durum yok, hepsini konuşacağız." demişti.

        "ALLAH'IM KİMSEYİ EVLADININ CEHALETİYLE SINAMA"

        Ünlü şarkıcı Işın Karaca, Aleyna Tilki'nin röportajını izlediği sırada ise ağır sözler kullanmıştı.

        Karaca, sosyal medya hesabından, "Susayım diyorum! Sonra ekrandaki kız çocuğunun zavallılığını görünce utançtan içim çekiliyor! Allah'ım sen kimseyi evladının cehaleti ile sınama!" mesajını paylaşmıştı.

        REKLAM

        "O DA BİR ANNE"

        Karaca'nın bu açıklamasının ardından Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, Habertürk'e yaptığı açıklamada, "Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Sadece o da bir anne bunu dile getiriyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        "KIZIMIN ARKADAŞI"

        Öztel, kızının Haldun Demirhisar ile görüntülenmesinin ardından, "Haldun Bey kızımın 4 yıllık arkadaşı. Resimler yaparak atölyesinde kafasını dağıtır." demişti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ