Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Alişan: Oryantalden daha rahat giyinenler var
        1

        Ünlü şarkıcı Alişan, Süper FM'de yayınlanan "Duygu'yla Radyodayız" programının konuğu oldu. Gece kluplerinde sahne almaya başlayan sanatçı, "Ben konserleri daha çok seviyorum ama para kazanmam lazım. Yeni yeni çıkmaya başladım." dedi.

        2

        45 yaşındaki şarkıcı, Atakan'ın "İzlemeye geldim seni, çok iyiydin. Hatta oryantal de çıktı. Ne diyorsun 'Oryantal Didem'in (Kınalı) kıyafeti kapalı' diyenlere?" sorusuna ise "Oryantalden daha rahat giyinenler var şimdilerde." yanıtını verdi.

        Yılbaşı akşamı 'İbo Show'da sahne alan oryantal Didem Kınalı'nın kıyafeti gündem olmuştu. Kınalı'nın ayak ve kol bileklerine kadar uzanan elbisesi sosyal medyada çok konuşulmuştu.

        3

        "ÜÇÜNCÜ ÇOCUĞU DÜŞÜNÜYORUZ"

        Öte yandan oyuncu Buse Varol ile mutlu bir evlilik sürdüren Alişan, eşiyle ilerleyen yıllarda Burak ve Eliz'e kardeş düşündüklerini açıkladı.

        4

        "BİRBİRİMİZİ KISKANMIYORUZ"

        Ünlü şarkıcı, "Buse'ye gelen senaryolarda kurallarınız var mı?" sorusuna, "Buse'nin kendine göre kuralları var. Kıskanmayız birbirimizi." şeklinde cevap verdi.

        5

        Alişan, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

        Zaten seçtiğin hayat arkadaşı aynı kafadaysanız hiçbir sorun çıkmıyor. Ama evlilik hafife alınmaması gereken bir şey anlaşamadık boşanırız diyorlar. O yüzden anne-babalarımızı tebrik etmek lazım.

        6

        2018 YILINDA EVLENDİLER

        Mutlu bir evlilik sürdüren Alişan ve Buse Varol, 2018 yılında dünyaevine girmişti. Çift ilk çocukları Burak'ı 2019'da kızları Elize de geçen sene kucaklarına almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ