-
Şarkıcı Alişan'ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi Selçuk Tektaş, beş gün önce hayatını kaybetmişti. 39 yaşındaki Tektaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
-
"NE OLUR GİTME!"
Selçuk Tektaş için geçtiğimiz hafta çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlenmişti. Ayakta durmakta güçlük çeken Tektaş'ın eşi Merve Tektaş'ın feryadı yürekleri yakmıştı. Cenaze namazının ardından tabutun araca konulduğunu gören Merve Tektaş, "Selçuk ne olur gitme" diyerek, feryat etmişti.
-
Alişan, kardeşine veda ederken gözyaşlarına boğulmuştu. Selçuk Tektaş, cenaze töreninin ardından Feriköy Mezarlığı'na defnedilmişti.
-
HER GÜN KARDEŞİNİ ZİYARET EDİYOR
Kardeşini o günden beri yalnız bırakmayan Alişan'ın her gün mezarlığa gidip, dua okuduğu öğrenildi. Geçtiğimiz gün de Selçuk Tektaş'ın mezarını ziyaret eden 45 yaşındaki şarkıcının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. (Fotoğraf: Magazin Burada)
-
KARDEŞİNİN MEZARINI YAPTIRDI
Kardeş acısıyla sarsılan ünlü şarkıcı, Selçuk Tektaş'ın mezarını düzenletip, çiçekler de ektirdi.
-
Son Dakika
-
Canlı Yayın
-
Keşfet
- Gündem
- Ekonomi
-
Dünya
- Spor
- Magazin
-
Gastro
-
Kadın
- Sağlık
-
Yazarlar
-
Yaşam
-
Çocuk
- Teknoloji
-
Kültür Sanat
-
Röportajlar
-
Kısayol
-
Grafik Haber
- Galeri
- Video
- Akıl Oyunları
-
Yerel Haberler
- Servisler
- Portallar
-
Hafta Sonu
- 7x24
-
Vefat
-
Künye
Copyright © 2020 - Tüm hakları saklıdır.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
YORUMLAR