Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Alparslan: Büyük Selçuklu yeni oyuncuları kimler? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni sezon oyuncu kadrosunda kimler var? Alparslan: Büyük Selçuklu bu akşam var mı, saat kaçta yayınlanıyor?
        1

        Alparslan: Büyük Selçuklu, bu akşam yeni sezonuyla ekranlara geri dönüyor. 3. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkacak diziye bu sezon birbirinden çarpıcı isimler katılacak. Peki, Alparslan: Büyük Selçuklu'nun bu sezon oyuncu kadrosunda kimler olacak?

        2

        ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

        TRT1'in fenomen haline gelen dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu, bu akşam ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

        3

        ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU YENİ SEZON OYUNCULAIR KİMLER?

        Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonunda kadroya Kayra Zabcı dışında Serhat Tutumluer, Bora Cengiz, Umut Karadağ ve Öykü Gürman katıldı.

        Yeni oyuncuları hangi karakterler hayat vereceği ise yeni bölümde belli olacak.

        4

        ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

        Fetih için ilk mancınık atışları yapılmış, Alparslan ikinci kez atış için emir verecekken atabeyinin ve Akça’nın Vaspurakan Kalesi’nde olduğunu anlamış ve tereddütte kalmıştı.

        5

        Fetih harekatı Akça ve Hasan Bey’in kalede olmasına rağmen devam edecek mi, yoksa Alparslan onları içeriden çıkartmanın bir yolunu bulabilecek mi? Alparslan bunun kararını vermekte zorlanacak, diğer beylerle ters düşecek.

        6

        Fetih mi, yoksa canı gibi sevdiği kişiler mi? Vaspurakan’da esir olan Hasan Bey, öldü sanılarak içeri getirilen Akça’nın kızı olduğunu öğrenmişti. Alpagut’un bir planı olduğunu anladığımız bu mevzu, Akça ile Hasan Bey’in baş başa kalıp bir kaçış yolu bulması için onlara vakit kazandırdı.