Burak Yılmaz: Trabzon'da galip gelmek istiyoruz
Gaziantep FK Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçını kazanmak istediklerini söyleyerek, "Trabzon'da futbol oynayarak galip gelmek istiyoruz, defans yaparak oradan çıkamayız" dedi.
ABONE OLGaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında 20 Eylül Cumartesi deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Burak Yılmaz yönetimindeki antrenman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, hücum organizasyonları ile devam ederken, taktik çalışmalar ile son buldu.
Gaziantep FK Teknik Direktörü Burak Yılmaz da antrenman öncesi takımın son durumu, Trabzonspor maçı ve hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Göreve geldikten sonra takımın başında yer aldığı 2 maçı da kazandıklarının hatırlatılması üzerine Burak Yılmaz, "İyi bir performans gösteriyoruz. Bu nedenle oyuncularıma, başkanımıza, yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bize destek olan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Kocaelispor maçında Gençlerbirliği maçından daha fazla taraftarımız vardı. İçerideki Samsunspor maçında da daha fazla olacaktır diye umuyoruz. 3 maç kazandık, bazı şeyler başlamış olabilir ama hiçbir şey bitmedi. Ayaklarımız yere basıyor, sağlam adımlarla gidiyoruz. Havaya girmiyoruz, maç maç bakıyoruz" cümlelerine yer verdi.