Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Galatasaray ile Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa finalinde yarın İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Türk futbolunda 120 yıla yaklaşan rekabette iki takım 405. kez kozlarını paylaşacak.

Geçmişte Galatasaray forması giyen Cihan Haspolatlı, Hasan Kabze ve Saffet Akyüz ile Fenerbahçe'de oynayan Serkan Balcı, yarın yapılacak derbiyi değerlendirdi.

HASPOLATLI: GALATASARAY'I DAHA ÖNDE GÖRÜYORUM

2002-2007 arasında Galatasaray forması giyen ve birer Süper Lig ile Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Cihan Haspolatlı, sarı-kırmızılı takımın galibiyete yakın taraf olduğunu dile getirdi.

Galatasaray'ın 4 sezondur iskelet kadrosunu koruduğuna değinen Haspolatlı, "Galatasaray'ın çok önceden beri oturmuş bir kadrosu var. Tabii ki Fenerbahçe de güçlü ama ben Galatasaray'ı daha önde görüyorum." dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ