Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği toplantısı sonrası Süper Lig A.Ş.'nin kurulmasına dair kararın çıkartıldığını duyurdu. Bu gelişmeyi gazeteci Tahir Kum, HT Spor'da Ata Selçuk'a değerlendirdi.

"ÇAĞRI İLK VE DENİZ AYTEKİN TAVSİYE EDİLECEK 2 İSİM"

20. veya 21. hafta sonrası Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Danışma Kurulu'nun faaliyete geçeceğini deklare etmişti. Ancak Türkiye'nin futbol ikliminde böyle oluşumları bir anda yerine getirmek pek mümkün gözükmüyor. Yapılan yeniden görüşmede bir tıkanma yaşandı. 1. Lig'i temsilen Danışma Kurulu'nda eski hakemlerden Serkan Çınar tavsiye edildi. Kulüplerin içerisinde buna karşı bir muhalefet oluştu. Kulüpler Birliği Vakfı Genel Sekreteri Çağrı İlk, Danışma Kurulu'nda yer alacak isimlerden biri olacaktı. Bir diğer isim de Almanya'da görevini yapan Deniz (Aytekin) Hoca. Deniz Hoca, Türk futbolu için bir şeyler yapmak isteyen, Türk hakemliği adına çalışma yapmak istediğini TFF ve kulüplere belirtti. Bu sebeple de Kulüpler Birliği'nin Danışma Kurulu'na alma olasılığı çok yüksek.

"ÖNCELİĞİMİZ SÜPER LİG A.Ş.'NİN FAALİYETE GEÇMESİ OLMALI"

Deniz Aytekin'le görüşüldü ve bunun üzerine bu çalışma epey bir zaman devam etti. 1. Lig kulüplerinin 1, Süper Lig kulüplerinin 2 tane Danışma Kurulu'na koymak istediği isim var. Türkiye'deki futbol ikliminde bu sistemin çok faydalı olacağını düşünen insanlardan biri değilim. Bizim önceliğimiz Süper Lig A.Ş.'nin bir an önce faaliyete geçmesi olmalı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ