Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Andie MacDowell: Hayat kendinizden memnun olmamak için çok kısa - Magazin haberleri
        1

        90'lı yıllara damgasını vuran 'Dört Nikah Bir Cenaze' (Four Weddings and a Funeral) adlı filmle unutulmazlar arasına giren oyuncu Andie MacDowell, Vogue dergisi Polonya edisyonunun ekim sayısı için objektif karşısına geçti.

        2

        "KENDİMİ SEVMEK İÇİN CESARETİM VAR"

        Son dönemde doğal haline bıraktığı gri saçlarıyla gündeme gelen MacDowell, verdiği pozları da sosyal medya hesabından yayınladı. Konuyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan 63 yaşındaki aktris, gönderisine "Kendimi de başka insanları sevdiğim gibi sevmek için cesaretim var. Korkusuzca ve koşulsuzca... Dürüst ve gerçek." notunu düştü.

        3

        "GÜVENİNİZİ KORUYUN"

        Andie MacDowell, daha sonra takipçilerine "Hayat, kendinizden memnun olmamak için çok kısa. Cesaretinizi ve kendinize güveninizi koruyun. Bu çok güzel ve harika bir şey." sözleriyle seslendi.

        4

        MAKYAJSIZ GÖRÜNTÜLENDİ

        Geçtiğimiz gün de Londra sokaklarında objektiflere yansıyan Amerikalı oyuncu, makyajsız haliyle dikkat çekti. Gri saçlarını arkada topladığı görülen Andie MacDowell, günlük giysiler içinde bir süre yürüyüş yaptı.

        5

        ÜÇ ÇOCUK ANNESİ

        Öte yandan ilk evliliğini eski manken Paul Qualley ile 1986-1999 yılları arasında gerçekleştiren ünlü yıldızın bu birliktelikten Margaret, Rainey ve Justin adında üç çocuğu bulunuyor.

        6

        Andie MacDowell, daha sonra 2001'de iş insanı Rhett Hartzog ile nikah masasına oturmuştu. Ancak ikili, 2004 yılında yollarını ayırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ