Ankaralı tiyatroseverler 'Hücreler' ile tanışacak
Engin Günaydın, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz ve Gökçen Gökçebağ gibi dev oyuncu kadrosunu aynı sahnede buluşturan BKM'nin 2024 prodüksiyonu 'HÜCRELER'in ilk turnesi Ankara'da gerçekleşecek. 'HÜCRELER' 4-5 Mart'ta iki gün üst üste Ankara Congresium sahnesinde tiyatro severlerin karşısına çıkacak

ANKARALI TİYATROSEVERLER ‘HÜCRELER’ İLE TANIŞACAK
Işıktan kostüm tasarımına, müziklerinden hareket tasarımına kadar her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü ‘Hücreler’ ilk turnesini Ankara Congresium sahnesinde gerçekleştirecek.

İnsan vücudundaki hücrelerin hayatını fantastik ve sürreel bir komedi diliyle aktaran oyun, ‘Nejat’ isimli karakterin yaşadığı olumsuzluklar karşısında vücudundaki hücrelerinin verdiği tepkileri sahneye taşıyacak. Hücreler, çökmekte olan bir organizmanın içinde, hayatta kalmaya çalışan hücrelerin ironik hikâyesini anlatıyor. Engin Günaydın, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz ve Gökçen Gökçebağ’ın hayat verdiği ‘Hücreler’, sahnelenmeye devam ediyor.

Görsel iletişim kampanyasını TBWA/Istanbul’un hazırladığı, Anadolu Sigorta’nın ana katkılarıyla seyirciyle buluşan 'Hücreler', 4 ve 5 Mart’ta Ankara Congresium’da ilk kez sahnelenecek.