Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika Antalya'da kan donduran cinayet! Otomobil sürerken tüfekle öldürüldü

        Antalya'nın Manavgat ilçesinde Deniz B,silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Deniz B.'nin, boşanma aşamasında olduğu eşi M.B.’nin anne ve babasının oturduğu evin önüne otomobiliyle geldiği, bu sırada eşinin bir akrabası olduğu belirlenen ve kimliği açıklanmayan 19 yaşındaki erkek şüpheli tarafından tüfekle Deniz B.'nin otomobiline ateş açıldığı belirlendi.

        Otomobiliyle kaçmaya çalışan Deniz B.’nin kurşunların hedefi olduğu kaydedildi. DHA'nın haberine göre; Olayın ardından kaçan saldırgan ise polis tarafından kısa sürede yakalanarak, gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen şüphelinin işlemlerinin sürdüğü belirtildi. Aynı soruşturmada daha önce gözaltına alınan M.B.’nin de ifade işlemlerinin devam ettiği kaydedildi.

        REKLAM

        OLAY ANI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

        Manavgat’ta, Deniz B.’nin yaşamını yitirdiği silahlı saldırı anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Benzerine film senaryolarında rastlanabilecek görüntülerde Deniz B.’nin eşinin ailesinin oturduğu evin önüne gelip durduğu sırada, eşinin araca doğru yaklaştığı, hemen arkasından da araca doğru yaklaşan bir erkek şüphelinin elindeki tüfekle ateş etmeye başladığı yer aldı.

        Açılan ateşin ardından Deniz B.’nin otomobiliyle kaçmaya çalıştığı, saldırganın ise aracın arkasından birkaç el daha ateş attığı görüldü. Deniz B.’nin bulunduğu otomobilin bir süre ilerledikten sonra bir apartmanın bahçe duvarına çarparak durduğu anlar kameraya yansıdı.

        Olayın ardından saldırgan kaçarken, Deniz B.’nin eşi M.B.’nin ise tüfeği eline alıp, otomobilin yanına geldiği görüntülerde yer aldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ