Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)ANTALYA'da iki otomobilin karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Otomobilde sıkışan Ayşe ve İbrahim Çot çifti, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından çıkartıldı. İtfaiye Müdürü Hidayet Yıldırım, ambulansa alınacağı sırada sedyede bekletilen Ayşe Çot'un üzerine, montunu çıkartıp örttü.

        Kaza, saat 10.30 sıralarında Kepez ilçesi Dumlupınar Bulvarı´nda meydana geldi. Rahatsızlığı nedeniyle hastaneden evine gitmek üzere yola çıkan İbrahim Çot'un (60) yönetimindeki 07 AAU 08 plakalı otomobil ile Mesut Ateş'in (52) kullandığı 07 B 1985 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada İbrahim Çot ile eşi Ayşe Çot (55) otomobilde sıkışırken, diğer sürücü Mesut Ateş de baş ve yüzünden yaralandı. İhbarla olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen itfaiye ekibi, sıkışan çifti kısa sürede araçtan çıkardı. İtfaiye Müdürü Hidayet Yıldırım, sedye ile ambulansa alınmak için bekleyen Ayşe Çot'un üzerine, montunu çıkartıp örttü. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından tedavi için hastaneye kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya Bülent TATOĞULLARI

        2023-03-23 12:47:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler