Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Teknokent ev sahipliğinde bu yıl 7'ncisi düzenlenecek olan Akdeniz Bilişim Zirvesi, 15 Aralık'ta Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

        Türkiye’nin birçok şehrinden bilişim gönüllülerinin aynı çatı altında toplanacağı zirve, Cumhuriyet'in 100. yılı anısına "Teknoloji ve Bilişim Yüzyılı" temasıyla yapılacak.

        Zirvede milli teknoloji hamlesi, savunma sanayi teknolojileri, yapay zeka, eğitim teknolojileri, blockchain teknolojisi, yerli yazılım teknolojileri konuları ele alınacak.

        Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Bilişim Zirvesi'nde bilişim sektöründeki profesyonelleri, akademisyenleri, bilişim kuruluşlarını bir araya getirerek öğrencilerle buluşturmayı ve zirve sonrasında katılımcıların dünya bilişim gündemini tartışan ve üreten bir dinamik oluşturmalarını amaçladıklarını belirtti.

        Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek zirvede Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ve bilişim sektörünün önde gelen isimleri ağırlanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler