Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında 14 Mart Cumartesi günü deplasmanda Göztepe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

        Turuncu-yeşilli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Cengiz Aydoğan Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Joao Pereira yönetiminde ısınma hareketleriyle başladı.

        Natura Dünyası Gençlerbirliği ile Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında oynanan karşılaşmada ilk 11'de forma giyen oyuncular idmanı yenilenme çalışmasıyla bitirdi.

        Diğer futbolcular ise antrenmanı pas uygulamalarının ardından dar alanda oyunla tamamladı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler