Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaz sezonu ile birlikte Alanya Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Akdam Mahalesi’nde Cinnaslar Sokak’ta 2 kilometre uzunluğundaki yolda asfalt çalışması başlattı.
        Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz günlerde genişletme ve altyapı çalışması yaptığı, Akdam Mahallesi Cinnaslar Sokak’ta 2 kilometre yolu asfaltlıyor. Kırsal mahallelerin yaşam ve refah düzeyi yükseltmek için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya’nın pek çok yerinde yol düzenleme, onarım ve asfalt hazırlığı çalışmamamız devam ediyor. Ekiplerimiz bir yandan programa alınan yollarda asfalt için hazırlık yaparken diğer yandan tamamlanan bölgelerde asfalt çalışması yapıyor. Şu anda Batı mahallelerinde Toslak ve çevre mahalleler olmak üzere oldukça yoğun bir asfalt öncesi çalışmamız var. Hedefimiz yaz sezonu boyunca vatandaşlara verdiğimiz başta yol ve asfalt olma üzere sözlerimizi yerine getirmek. Şu an Akdam Mahallemizde 2 kilometre uzunluğundaki ana yolda asfalt çalışması yapıyoruz. Birkaç gün içerisinde tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler