Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Aort damarı yırtılan Ersen Martin aylar sonra tepki verdi - Trabzonspor Haberleri

        Aort damarı yırtılan ve geçtiğimiz yıl mayıs ayında ameliyat olan eski milli futbolcu Ersen Martin, aylar sonra ilk kez görüntülendi. Kariyerinde Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen 42 yaşındaki Ersen Martin, uzun süredir yoğun bakımda tedavi görmüştü.

        YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI

        Kalp krizi geçirmeden önce yorumculuk yapan Martin, uzun süren tedavisinin ardından yoğun bakımdan çıktı. Hayati tehlikesi bulunan Ersen Martin uzun bir süre sonra ilk kez tepki vermeye başladı. Ersen Martin'in son hali ise sosyal medyada yüzlerce kez paylaşıldı.

        REKLAM

        BEŞİKTAŞ'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

        Beşiktaş Kulübü, eski futbolcusu Ersen Martin'in sosyal medyada paylaşılan fotoğrafının ardından bir geçmiş olsun mesajı paylaştı.

        Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Aort damarının yırtılması sebebiyle ameliyat edilen ve uzun süredir yoğun bakımda bulunan eski futbolcumuz Ersen Martin’in durumunun iyiye gittiğini öğrendik. Ersen Martin'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ