Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Arda Güler için FLAŞ sözler: İngiltere ya da İspanya... Arda Güler Kasımpaşa maçı attığı goller - FB haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında yapılan Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı, konuk ekibin 6-0 üstünlüğüyle sona erdi. Mücadeleye damga vuran isimlerden biri ise Arda Güler oldu!

        2

        86. dakikada Arda Güler, sarı-lacivertlilerin 5. golünü kaydetti. Ceza sahası sol çaprazında Crespo'dan aldığı topla buluşan Arda Güler, çalımlarla kalenin sol direğine kadar indi. Arda'nın yerden sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-5.

        3

        90+2. dakikada Serdar Dursun'un baskıyla kazandığı top ceza sahası içerisinde Arda Güler'le buluştu. Bu oyuncunun sol ayağıyla sert şutunda top ağlara gitti: 0-6

        4

        10 NUMARAYI ALMIŞTI

        Fenerbahçe'de genç yıldız geçen günlerde yapılan törenle 10 numaralı formayı teslim almıştı.

        5

        EN GENÇ FUTBOLCU OLDU

        Opta'nın aktardığına göre Arda Güler, Opta’nın bu alanda detaylı analize başladığı 2007-08 sezonundan bu yana 5 Süper Lig golüne en genç yaşta (17 yaş 171 gün) ulaşan oyuncu oldu.

        6

        ALEX'TEN TEBRİK

        Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 6-0 mağlup ettiği maça sonradan girerek iki gol atan Arda Güler'e bir tebrik de sarı-lacivertlilerin efsanesi Alex de Souza'dan geldi! Brezilyalı efsane, Arda'yı sosyal medya hesabından tebrik ederken genç futbolcu da Alex de Souza'ya teşekkür etti.

        7

        Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Alex de Souza "10 numara... Bravo Arda Güler" ifadelerini kullanırken alkış emojisi ekledi.

        8

        NE DEDİLER?

        NİHAT KAHVECİ: "Dünyanın çok büyük yıldızlarıyla oynadım Ronaldo'dan Zidane'a kadar hiçbirisiyle fotoğraf çektirmem ama Arda'ya karşı inanılmaz bir sevgim var. Gol attığında seviniyorum. Arda'ya nasihat veren çok olacaktır. Arda olmuş, bırakın çocuğu. Oynadığı her dakikanın kıymetini biliyor."

        9

        TÜMER METİN: "Arda'ya naçizane tavsiyem; 'Fazla mütevazılık vasatı beraberinde getirir'. Arda, biraz daha Sergen gibi yıldız olmalı, 'çekil kardeşim' diyeceksin frikikte. Arda, talep ediyor; dediğim gibi davranırsan alırsın."

        10

        MEHMET DEMİRKOL: Arda’nın şahane golü. Tam ‘basit oynasa çok daha etkili olacak’ diye düşünürken en zorunu en kolay şekilde 2 kez yapabildi. Yıldız kumaşı böyle bir şey işte. Akıl ermiyor.

        11

        SERDAR ALİ ÇELİKLER: 70'e kadar beklenmesine gerek yoktu. Yine de bu dünya çapındaki 10 numara, kısıtlı zamanda iyi de oynamazken müthiş bir gol attı. Daha çok süre almalı, daha çok süre almalı, daha çok süre almalı..

        12

        GÜNTEKİN ONAY: Arda Güler için ayrı bir paragraf eklemek lazım. Üst düzey yeteneklere sahip bu oyuncuyu izlemek hakikaten ayrı bir zevk. Hep böyle ol Arda..

        13

        RIDVAN DİLMEN: "Arda Güler'e bir nasihatta bulunayım; sakın oyuna girdiğin gibi davranma. Aldı eveledi, geveledi... Muazzam bir yetenek ancak risk alınması gereken yerde risk alması gerekiyor. Golden sonra kendine gelip basit oynamaya başladı."

        14

        RIDVAN DİLMEN: "Arda Güler'i çok uzun yıllar konuşacağız. Bundan birkaç yıl sonra İspanya veya İngiltere'deki bir meslektaşıma devredeceğim Arda'yı yorumlama işini. Dünyanın en iyi liglerinde göreceğiz onu."

        15

        ERMAN TOROĞLU: "Şu anda Arda'nın Avrupa takımları karaciğerini, dalağını falan inceliyorlardır. Her şeyine bakıyorlardır. Onlar bizim gibi değil, en az 30-40 maçını izlerler. Her şeyine bakarlar."

        16

        ERMAN TOROĞLU: "Jorge Jesus, çok doğru bir açıklama yaptı. 'Arda daha çok yeni futbolcu, hakemle bu kadar konuşmaması gerekiyor' dedi. Genç falan demedi, söyledi. Sen daha yenisin, sen daha civcivsin. Sen horozların arasında yer kapmaya bak. Horozlar fazla çünkü. Sen daha civcisin, fazla hakemle işin olmaz. Kafanı eğ git."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ