Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ariana Grande ile Dalton Gomez düğün fotoğraflar ortaya çıktı - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü şarkıcı Ariana Grande (25), iş insanı sevgilisi Dalton Gomez (25) ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan çift, 15 Mayıs'ta Kaliforniya Montecito'daki evlerinde gerçekleşen törenle dünya evine girmişti.

        2

        Gizlice evlenen çiftten Grande, düğün fotoğraflarını yayınlandı. İkiliye bu mutlu günlerinde sadece 20 kişi eşlik etti. Grande'nin temsilcisi yaptığı açıklamada, "Tören küçük ve samimiydi. Çok mutlu ve sevgi dolulardı. Çift ve her iki aile, daha mutlu olamazdı" ifadelerini kullandı.

        3

        İkiliye yakın kaynaklar ise, "Hem Ariana hem de Dalton, Montecito'yu seviyor. Orada çok zaman geçiriyorlar. Ariana'nın güzel ve tarihi evinde evlenmeleri çok doğal görünüyor" şeklinde konuştu.

        4

        "BU ONUN GEÇMİŞ İLİŞKİLERİNDE YAPAMADIĞI BİR ŞEYDİ"

        Çifte yakın kaynaklar ayrıca, "Ariana çok heyecanlı. Dalton'u tanımaktan ve spot ışıklarından uzakta onunla aşk yaşamaktan dolayı çok mutlu. Bu, onun geçmiş ilişkilerinde yapamadığı bir şeydi. Birbirlerine çok aşıklar ve hayatlarının geri kalanını birlikte geçirmek için söz verdiler" diye konuşmuştu.

        5

        Öte yandan Ariana Grande, Big Sean, Ricky Alvarez ve Mac Miller gibi isimlerle aşk yaşamıştı. Grande, komedyen Pete Davidson ile 2018'de dört ay nişanlı kalmıştı. Ancak ikili, daha sonra yollarını ayırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ