Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Arka Sokaklar dizisi oyunları kimler? Arkak Sokaklar dizisi konusu nedir? Arka Sokaklar hakkında
        1

        15 sezondan beri yayınlanmaya devam eden Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümüyle saat 20:00'da Kanal D ekranlarına gelecek. Dizinin başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi usta oyuncuları barındıran Arka Sokaklar dizisinin konusu ne? Oyuncuları kimler?

        ARKA SOKAKLAR DİZİSİ KONUSU

        Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…

        İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

        Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar

        2

        ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI

        ZAFER ERGİN - RIZA SOYLU

        İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’de emniyet müdürü. Ekibin lideri, çimentosu, babası. Sezgileri, iradesi ve tecrübesiyle kendini mesleğine, ailesine, hayata adamış bir adam.

        3

        ŞEVKET ÇORUH - MESUT GÜNERİ

        Özel ekibin komiserlerinden. 90’lı yıllarda doğuda Özel Harekat’ta görev almış. Bu görevden kalma travmalarla dönmüş İstanbul’a. Oğlu Tunç’u neredeyse tek başına büyütmüş-büyütmekte. İşinde de özel hayatında da sert-sivri. Ama aile içinde, yani ekipte, sevilen sayılan bir ‘ağabey’.

        4

        ÖZGÜR OZAN - HÜSNÜ ÇOBAN

        Ekibin başkomiseri ve Rıza Baba’yla birlikte en eskisi. Ekibin gülümseyen-gülümseten yüzü. Başına gelen türlü aksiliklerden yılmayan, insani sıcaklığını asla kaybetmeyen bir ‘yurdum insanı’.

        5

        ALP KORKMAZ - ALİ AKDOĞAN

        Asıl görevi keskin nişancılık. Rıza Baba’nın kızı Pınar’la evli, iki de çocukları var, Efe, Zeyno. Ekibin elinde büyüyen ve hayata atılan cesur, duyarlı genç bir adam.

        6

        OZAN ÇOBANOĞLU - HAKAN ÇINAR

        Terörle Mücadele Şube’den transfer. Olaylara sabırlı ve dikkatli yaklaşımı sayesinde sonuca ulaşan, çevik, inatçı, sıkı bir “iz sürücü". Uyumlu ve sakin kişiliğiyle ön planda.

        7

        OYA OKAR - SELİN DEMİRCİ

        Terörle Mücadele Şubesi’nden 4 yıl önce ekibe transfer olan Selin Komiser, profesyonel anlamda ekibin, özel hayatında ise Mesut’un göz bebeği…

        8

        MERVE OFLAZ - BAHAR AYAN

        Kısa zamanda ekibin vazgeçilmezlerinden biri haline gelen Bahar, komiser yardımcısı ünvanıyla görevini Rıza Baba’nın yanında sürdürmekte.

        9

        YİĞİTCAN ERGİN - CEMAL ŞAHİN

        Ekibin Ankara Emniyeti’nden yeni transferi. Güçlü, becerikli ve tehlikeye atılırken tereddütsüz... Genç yaşına rağmen oldukça tecrübeli; sokakları ve insanları iyi biliyor.