Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Arka Sokaklar son bölüm yayınlandı! 10 Haziran Kanal D ile Arka Sokaklar 631. bölüm kesintisiz izleme ekranı
        1

        Erler Film imzalı, ilk bölümü 31 Temmuz 2006 yılında yayınlanan televizyon tarihinin uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar'ın yeni bölümü yayınlandı. Senaryosunu Ozan Yurdakur ve Sinan Yurdakul'un kaleme alırken yönetmenliğini ise Orhan Oğuz üstleniyor. Arka Sokaklar son bölüm izlemek için Kanal D'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        2

        ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLE!

        Arka Sokaklar 631. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Arka Sokaklar son bölüm izlemek için Kanal D'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        ARKA SOKAKLAR 631. BÖLÜM ÖZETİ

        Ekibimiz muhbirden alınan istihbarat sonucu lüks bir randevu evine baskın yapar. Tutuklanan kadınlardan biri olan Olga, kızının kadın satıcısı Ragıp tarafından esir alındığını söyler. Ekibimiz Olga’nın kızını kurtarmak için uğraşırken Selin ise Ragıp’ın peşine düşerek kendini tehlikeye atacaktır.

        Şule internet üzerinden tanımadığı biriyle flörtleşmeye başlar. Durumu Nazike’den duyan Hüsnü sinirle buluşma yerini basar. Hüsnü’yü atlatan Şule’nin görüştüğü kişi herkesi şaşırtacaktır.

        Caner ve Pınar sade bir nikah düzenler. Nikahtan sonra Caner’in Sakarya’daki yeni evine giderler. Yeni evli çiftin tehlikeli bir misafiri olacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ