Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Aslı Bekiroğlu: Biz iki kukuman kuşu evdeyiz - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Aslı Bekiroğlu, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten korunmak için kendisini ve sevgilisi Can Koçkan'ı karantinaya aldı.

        2

        "EVDEYİZ"

        Bekiroğlu, Koçkan ile çekildikleri bir fotoğrafı yayınlayarak, "Biz iki kukuman kuşu evdeyiz" ifadelerini kullandı.

        Takipçilerine 'Evde kal' mesajı veren Bekiroğlu'nun paylaşımı binlerce beğeni aldı.

        3

        "ZOR BİR DÖNEM GEÇİRDİM"

        Koçkan ile özel fotoğraflarının internete sızdırılmasıyla siber zorbalığa maruz kalan oyuncu Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz aylarda konuyla ilgili ilk kez, "Zor bir dönem geçirdim ama çok destek aldım" diyerek şu ifadelere yer vermişti:

        4

        "ARTIK HAYATA FARKLI BİR YERDEN BAKIYORUM"

        Zor bir dönem geçirdim ama bu dönemden sonra artık hayata farklı bir yerden bakıyorum. Çünkü çok destek aldım. Tanımadığım onlarca kadından, erkekten, meslektaşlarımdan, basın mensuplarından, köşe yazarlarından çok büyük destek aldım.

        5

        Bu bana gerçekten çok iyi geldi. Bu dünyadaki iyliğe yeniden inanmamı sağladı diyebilirim. Sosyal medyada insanlar sizleri tanımadan eleştiriyorlar, aşağılıyorlar, yargılıyorlar ama bu insanların dışında bir de bunun bir suç olduğunu görüp bana destek olan, kişiye ne kadar zarar verebileceğini bilen insanlar da var.

        6

        "UMUT OLUYORUM"

        Destek olan herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten herkesin bir noktada iyi kalpliliğe ve nezakete ihtiyacı olabilir. Bundan sonra bunun kimsenin başına gelmemesi için ne yapabiliriz, birbirimize nasıl destek oluruz, nasıl beraber oluruz bunları konuşmamız lazım. Ben burada başkalarının başına gelmesin diye umut olarak duruyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ