Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aslı Enver, Meksika'da! - Magazin haberleri
        1

        Şu sıralar ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Aslı Enver, soluğu Meksika'da aldı. Tekne turu yapan Enver, denizin ve güneşin keyfini çıkarıyor.

        2

        Ünlü oyuncu, önceki gün siyah bikinisinin üzerine giydiği beyaz gömlekle objektif karşısında poz verdi. 37 yaşındaki Enver'in tekne pozları, kısa sürede takipçilerinden 400 binden fazla beğeni aldı.

        3

        "GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL KIZ"

        Ayrıca Aslı Enver'in fotoğrafına meslektaşı Dilara Aksüyek, "Gördüğüm en güzel kız!" şeklinde yorum yazdı.

        4

        "GAYET MUTLUYUM"

        Öte yandan aşk hayatında adı birçok kişi ile anılan Enver, geçtiğimiz aylarda bu yöndeki sorulara, "Kolay gelsin arkadaşlar, gayet mutluyum şu an" yanıtını vermişti.

        5

        ASLI ENVER'İN GİZEMLİ AŞKI!

        Aslı Enver'in bu sözlerinin ardından yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Sosyal medyada hızla yayılan bu fotoğraftaki kişinin Enver olduğu ve gizemli erkek arkadaşı ile birlikte Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yürüyüş yaptığı öne sürülmüştü. Oyuncu ise konuyla ilgili açıklama yapmamayı tercih etmişti.

        6

        MURAT BOZ'DAN AYRILDI

        'Kardeşim Benim' filminde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan Murat Boz-Aslı Enver çiftinin inişli çıkışlı ilişkisi 2019'un Ekim ayında sonlanmıştı. Enver ve Boz ayrılıklarından sonra, sosyal medyadaki hareketleriyle sık sık gündeme geliyor.

        7

        Boz, geçtiğimiz yıl Aslı Enver ile çekilen karesini Instagram profilinin arşivden çıkartarak yayınlamış ve "Barıştılar mı?" sorusunu akıllara getirmişti.

        Aslı Enver de şaşırtan bir harekette bulunmuştu. Enver, Boz'un fan hesabını takip etmişti. Bunu fark eden Instagram kullanıcıları hemen ekran görüntüsü almıştı.

        Ünlü oyuncunun bu davranışı, "Aslı, Murat'ı stalklıyor!" yorumlarının yapılmasına neden olmuştu. Enver, kısa bir süre sonra da hesabı takip etmeyi bırakmıştı.

        8

        PARTİDE YAKINLAŞMIŞLARDI

        Ardından Aslı Enver, eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile yakınlaşmaya başlamıştı. İkili, ortak arkadaşlarının düzenlediği bir partide tanışmış ve pandemi döneminde telefon üzerinden ilişkilerini yürütüyordu.

        Aşk haberlerinden sonra sosyal medyada Kerem Tunçeri'ye ait olduğu iddia edilen bazı mesajlar ifşa edilmişti. Bu gelişmeden sonra ünlü oyuncu, Tunçeri'den ayrılmıştı.

        9

        Tüm bu yaşananlardan sonra Enver ile Tunçeri'nin aralarındaki buzları erittiği ve gözlerden uzak bir şekilde ilişkilerini yürüttüğü öne sürülmüştü. Çıkan haberlerden sonra Aslı Enver, suskunluğunu bozmuştu. Enver, Kerem Tunçeri ile barıştığı yönündeki haberleri yalanlamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ