Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Atiye 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Netflix Atiye yeni sezon gelecek mi?

        Atiye yeni sezonu izleyicileri tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsur'un aldığı Atiye 2019 yılında dünya çapında Netflix'te en çok izlenen yapımlardan biri oldu. Peki, Atiye 2. sezonu ne zaman başlayacak? Konuyla ilgili Netflix'ten açıklama geldi mi?

        ATİYE 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Atiye dizisince Cansu ve Elif karakterlerini canlandıran Melisa Şenolsun, Atiye 2. sezonuyla ilgili hayranlarını heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. Genç oyuncu yeni sezon çekimlerine Mart ayında başlayacaklarını ve Atiye'nin yeni bölümlerinin Kasım veya Aralık ayı gibi başlayabileceğini ifade etti.

        ATİYE 1. SEZONDA NELER OLDU?

        Atiye 1. sezon 1. bölüm: Soyut resimler yapan Atiye'nin yolu Göbeklitepe'deki kazı sahasında gizemli bir sembol bulan arkeolog Erhan ile kesişir.

        Atiye 1. sezon 2. bölüm: Aklından çıkaramadığı bir vizyon, düğün hazırlıkları yapan Atiye'yi rahatsız eder. Erhan, Atiye'nin karşısına çıkıp duran kadın hakkında bir ipucu bulur.

        REKLAM

        Atiye 1. sezon 3. bölüm: Zühre'nin kimliği açığa çıkarken Atiye kasten bir örtbas yapıldığından şüphelenir. Erhan, babasını Göbeklitepe'de kör bir kadının ziyaret ettiğini öğrenir.

        Atiye 1. sezon 4. bölüm: Serdar, Atiye'yi bulmaya çabalarken Erhan kendi ailesine ilişkin bir vizyon görür. Zühre, Atiye'ye görevine ve mistik ortak soylarını açıklar.

        Atiye 1. sezon 5. bölüm: Mağaranın içinde Atiye, geçmişiyle uzlaşır ve korkularıyla yüzleşir. Atiye'nin hayatı pamuk ipliğine bağlıyken Erhan, aceleyle tünelin girişini bulmaya çalışır.

        Atiye 1. sezon 6. bölüm: Şahmeran'ın resmi, Erhan'ın şüphelerini doğrular. Kurtiz ailesindeki ölümleri araştıran Atiye, şans eseri şoke edici bir gerçeğe ulaşır.

        Atiye 1. sezon 7. bölüm: Serdar'ın baskısı altında ezilen Ozan, Atiye'ye itirafta bulunma çabalarıyla ilgili olarak Cansu ile yüzleşir. Bir ihanet, Atiye'nin kaderini belirlemek üzeredir.

        Atiye 1. sezon 8. bölüm: Zühre, geçmişe yapılan geri dönüşte Atiye ve Erhan ile ilgili kehanetlerini Nazım'a anlatır. Atiye'nin aldığı önemli karar, gerçekliği kaçınılmaz şekilde değiştirir.

        ATİYE DİZİ HAKKINDA

        Atiye (özgün adı: The Gift), 27 Aralık 2019 tarihinde 8 bölümden oluşan ilk sezonun yayımlandığı, senaryosunu Jason George, Nuran Evren Şit ve Fatih Ünal'ın birlikte kaleme aldıkları, fantastik ve aksiyon türündeki Netflix'in ikinci Türk orijinal internet dizisi. Yazar Şengül Boybaş'ın Dünyanın Uyanışı adlı eserinden uyarlanmıştır.

        REKLAM

        Atiye konusu:İstanbullu bir ressam olan Atiye, evrensel sırları ve aynı zamanda kendi geçmişiyle bağları olan bir arkeolojik sit alanını keşfetme macerasına atılıyor.

        ATİYE DİZİSİ OYUNCULARI

        Beren Saat - Atiye

        Mehmet Günsür - Erhan

        Metin Akdülger - Ozan

        Melisa Şenolsun - Cansu

        Başak Köklükaya - Serap

        Civan Canova - Mustafa

        Meral Çetinkaya - Zühre

        Hazal Türesan - Hannah

        Cezmi Baskın - Öner

        Tim Seyfi - Serdar

        ATİYE NEREDE ÇEKİLİYOR?

        Dizi çekimleri Göbeklitepe'de gerçekleştiriliyor.Göbeklitepe veya Göbekli Tepe, Şanlıurfa il merkezinin yaklaşık olarak 22 km kuzeydoğusunda, Örencik Köyü yakınlarında yer alan dünyanın bilinen en eski kült yapılar topluluğudur.

        ATİYE İSMİNİN ANLAMI NEDİR?

        Arapça kökenli bir isim olan Atiye ismi 3 farklı anlama geliyor:

        1. İhsan, lütuf, bağışlama.

        2. Armağan.

        3. Gelecek, istikbal.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ