Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim AUZEF sonuçları belli oldu mu, ne zaman açıklanacak? 2022 AUZEF bahar dönemi vize sonuçları açıklanma tarihi ne zaman?
        1

        AUZEF 2022 Bahar Dönemi Vize Sınavları 4 oturum şeklinde 16-17 Nisan tarihleri arasında tamamlandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim fakültesi vize sınavları sonrasında gözler sonuç tarihlerine çevrildi. Öğrenciler sınav sonrası "AUZEF soru ve cevapları yayınlandı mı?" ve "AUZEF sonuçları ne zaman açıklanacak?" Sorularının yanıtını arıyor. İşte, konuya ilişkin merak edilen bilgiler...

        2

        AUZEF SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

        AUZEF vize sınavlarının ilk oturumu 16 Nisan Cumartesi günü saat 09.30'da gerçekleştirildi. Henüz AUZEF soru ve cevapları yayınlanmadı. Duyuru yapıldığında haberimizde yer vereceğiz.

        3

        AUZEF SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

        AUZEF Bahar Dönemi Vize Sınavları ilk oturumu 16 Nisan saat 09.30 da gerçekleştirildi. Son oturum ise 17 nisan Pazar günü saat 15.00'te yapıldı.

        Daha önceki senelerde 13 - 14 Kasım 2021 tarihlerinde yapılan AUZEF güz dönemi ara sınavlarının sonuçları 26 Kasım tarihinde duyurulmuştu. Ancak konuyla ilgili herhangi resmi açıklama henüz yapılmadı.

        4

        AUZEF 2022 SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        AUZEF sınav sonuçları geçmiş dönemlerde genellikle sınav tarihlerinden sonra 15 gün içerisinde açıklanmaktadır. Sınav sonuçları ilk olarak https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresinden yayınlanır, https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresine AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş sağlanır. Daha sonra notlar aksis.istanbul.edu.tr adresine “Öğrenim Bilgileri” “Sınav Sonuçları ve Notları alanına aktarılır.

        5

        AUZEF DERS GEÇME NOTU 2022

        Öğrencilerin, yarıyıl/yıl içi etkinlik notlarına bakılmaksızın bir dersten koşullu veyadoğrudan geçebilmeleri için açıköğretim programlarında yarıyıl/yılsonu sınavından 100 (yüz) tam puan üzerinden en az 40 (kırk), uzaktan öğretim programlarında ise en az 50 (elli) puan almaları gerekir. Bitirme/bütünleme sınavında bu değerlerin altında not alan veya bu sınavlara girmeyen öğrenciler FF harf notu alarak başarısız sayılır.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ