Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Aziz 16. son bölüm izle kesintisiz! Aziz dizisi son bölüm tek parça full izleme linki yayınlandı! Aziz 16. bölüm özeti

        Show TV'nin kısa sürede büyük ilgi gören dizisi Aziz her hafta cuma akşamı takipçileri ile buluşuyor. Yapımcılığı O3 Medya tarafından yapılan Aziz dizisi her bölümüyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünü kaçıranlar ya da yeniden izlemek izleyenler Aziz 16. bölümü araştırıyor. İşte Aziz 16. son bölüm full tek parça izle!

        AZİZ 16. BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Aziz'in 16. Bölümünde; Aziz, Pierre'e karşı bir oyun kuruyor. İngilizlere satacağı halıları Adana'ya gidecek çeyizlerin arasına saklar. Atölyeye gelen Pierre, karşısında gazetecileri görünce büyük şok yaşar. Ve çeyizin şehirden çıkmasına engel olamaz. Pierre'in istediği tazminatı ödeyemeyen Galip Payidar atölyeyi kapatmak zorunda kalıyor.

        Dilruba'nın Aziz ile birlikte olduğunu öğrenen Adem kendini kaybediyor. Adem'in onu yok saymasından rahatsız olan Dilruba, Adem'e hesap sorar. Karşılığındaysa Adem, Dilruba'ya öfke kusar. Adem, Dilruba'yı aldatarak geceyi Madam Elena ile geçirir. Dilruba, Aziz'e Adem'e sorar. Aziz ise Adem'i aramaya çıkar ve gittiği otelde Adem'i bulur.

        AZİZ 16. SON BÖLÜM İZLE!

        AZİZ DİZİSİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ