Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bade İşcil: Yeni yılda aşk diliyorum ama... - Magazin haberleri
        1

        Bade İşcil, rol aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin reytinglerin düşmesi nedeniyle ekranlardan kalktığını söyleyip, “Hayırlısı olsun diyelim. Olmuş ile ölmüşe çare yok. Reytinglerimiz düşmeye başlayınca böyle bir karar aldı kanal” dedi.

        2

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, Nişantaşı’nda bir arkadaşıyla objektiflere yansıyan oyuncu, yeni yılda yeni projeleri bekleyeceğini belirtip, bölüm başına astronomik rakam alan başrol oyuncularıyla ilgili ilginç bir itirafta bulundu.

        3

        “Yeni yıla yeni projelerle başlamak isterim. Boş durup paslanmamak lazım” diyen Bade İşcil, sözün bölüm başına astronomik rakam alan dizi starlarına gelmesiyle “Severek, keyif alarak yaptığımız iş, diğer kazanan oyuncular gibi fiyatlar öyle değil zaten makul geçiniyoruz. Astronomik rakamlar düşer tabii. O rakamlar var mı gerçekten? İyi ki kalkmış bizim dizi. Onlar artık yapımcılığa soyunacak demek ki” şeklinde konuştu.

        4

        Yaptıklarının deli işi olduğunu ve zor şartlarda çalıştıklarını anlatan İşcil, sözlerine şöyle devam etti:

        5

        “Zor şartlarda çalışıyoruz. İncecik kıyafetlerle soğuklarda titreyerek çekim yapıyoruz, buna kimse katlanmaz. Deli işi yapıyoruz zaten. Önemli olan karşılığında yolda karşılaştığımız sevgi”

        6

        İşcil, “Yeni yılda aşk diliyor musunuz?” sorusuna ise “Diliyoruz ama piyango da bana çıkmıyor. Ben o yüzden şansımı denemiyorum” cevabını verdi.