Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Banu Zorlu'nun sevgili kriterleri - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; güzel şarkıcı Banu Zorlu, önceki akşam Ataşehir'deki bir davete katıldı. Yöresel yemeklerden tadan Zorlu, bir ara ocakbaşının arkasına geçti sonrasında ise künefeye şerbet döktü. Yemek yemeyi ve yapmayı çok sevdiğini söyleyen Zorlu, kilosuna çok dikkat ettiğini belirtti.

        2

        Mide botoksu olduğu yönündeki haberleri yalanlayan Zorlu, "Kesinlikle öyle bir şey yok. Safiye Soyman öyle zannetmiş. Ben ameliyat sonrasını sağlıklı görmüyorum. İnsanların doğal yoldan kilo vermesi taraftarıyım" dedi.

        3

        "SEVGİLİM EN AZ İKİ LİSAN BİLMELİ"

        Uzun süredir hayatında kimsenin olmadığı hatırlatılan Zorlu, "Sevgilinizinde kriter arıyor musunuz?" sorusuna, "Başarılı ve kültürlü olsun. Başarı erkekte karizmadır. Statü sahibi olması da tabii ki önemli. Eğitimi önemli, lisan bilmeli. Ben nedense bu konuda çok takıntılıyım. En azından iki lisan bilsin. Bana ayak uydurabilmesi için... Bir gustosu olması lazım. Kaliteli olmalı, biraz entellektüellik olacak. Ben seyahati çok seviyorum. Amerikaya, Ibiza’ya Mikonos’a gidebilmeliyiz. Bu dengenin altında birisi ile olmam zaten imkansız" yanıtını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ