Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm izle! TRT 1 Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 31. bölüm full tek parça izle! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni fragmanı...
        1

        Yapımcılığını Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici yönetmenliğini Berat Özdoğan'ın yaptığı ve senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in birlikte kaleme aldıkları Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yeni bölümüyle yayınlandı. Her hafta perşembe akşamı yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm izleme linki araştırılıyor. İşte Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 31. bölüm izle...

        2

        BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI 31. BÖLÜM İZLE!

        Diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler aşağıdaki Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 31. bölüm izleme linki kopyalayıp arama motoruna yapıştırarak izleyebilirler.

        https://www.trt1.com.tr/diziler/barbaroslar-akdenizin-kilici

        3

        BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI 31. BÖLÜM ÖZETİ

        Oruç, İlyas, Piri Reis, Murad ve leventlerin Pedro’yu öldürerek Cicel’i fethettiğini öğrenen Don Diego hızla Cicel’e kaçmaya çalışmış fakat Hızır’ın kılıcına yakalanmıştı. Hızır sevdiklerinin intikamını Don Diego’dan alabilecek midir? Don Diego’yu kimler kurtarmaya çalışacaktır?

        Oruç, kendisine sığınan mazlumları öldüren Selim Tumi’nin hainliğini nasıl ortaya çıkaracaktır? Cicel’in ardından Cezayir’i de fethetmekte kararlı olan Oruç’un engeli ne olacaktır? Don Diego, kardeşi Pedro’nun intikamını nasıl alacaktır? Barbaros kardeşleri parçalayan kayıp ne olacaktır?

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ