Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Başak Dizer'den 'hamilelik' iddialarına yanıt! Kıvanç Tatlıtuğ baba mı oluyor? - Magazin haberleri
        1

        2016'da evlenen ve magazin dünyasının örnek çiftlerinden olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Dizer'in hamile olduğu ileri sürüldü.

        2

        "YANLIŞ HABER"

        Çok konuşulan haberlerden sonra ünlü çiftten de açıklama geldi. Ünlü modacı, sosyal medya hesabından, "Hamile değilim. Her sene düzenli olarak yapılan yanlış haber" dedi.

        3

        ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ

        'Aşk-ı Memnu' dizi setinde tanışan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü. Çift, iki yıllık beraberliklerinden sonra Şubat 2016'da Paris'te nikah masasına oturdu. Tatlıtuğ'un annesinin bu evliliğe sıcak bakmadığına dair iddialar basına yansıdı.

        4

        "KIVANÇ'A ÇOK GÜLÜYORUM"

        Aşklarını her zaman gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftten Başak Dizer, "Kıvanç’a çok gülüyorum. Evde devamlı taklit, mizah yapar. Kafasında hemen yazar ve oynar." diyor.

        Dizer ayrıca, "Evliliğimle göz önünde olmak benim seçimim değildi. Öyle gelişti, elimde olan bir şey değil. Evlenmeden önce de aynı sektörde olduğum için işim gereği çok sakin bir sosyal hayatım yoktu. Tabii, evlilikle bu çember genişledi." ifadelerini kullanıyor.

        5

        "SAYGI VE ANLAYIŞ ÇOK ÖNEMLİ"

        Ünlü modacı sözlerini şöyle sürdürüyor: Evliliğinizi ve özel hayatınızı ne kadar gizli yaşarsınız, dışardan o kadar az müdahale yapılıyor, o kadar az konuşuluyorsunuz. Bir de yapı gereği zaten ben özel hayatımı ortada yaşamayı seven bir insan değilim. Kıvanç da aynı şekilde. Evliliğin en önemli yapı taşı saygı ve anlayış.

        6

        Aşık olmadan güzel vakit geçirmenin zor olacağını belirten Dizer, "Birlikte eğlenmek, güzel vakit geçirmek, el ele neşeyi, coşkuyu ve tabii üzüntüyü paylaşabilmek; birlikte gülmek, seyahat etmek, kaliteli zaman geçirmek; birbirine yetebilmek; birbirini tamamlamak ve beslemek. Bu dediklerimin içinde hep aşk var. Aşık olmadan çok güzel vakit geçirmek zor. Aşk ilişkileri genelde sevgi ve saygı ile başlıyor ama bu hep devam etmek zorunda yoksa büyü bozuluyor." diyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ