Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bayburt ve Sivas okullar tatil mi oldu? 20 Ocak 2022 yarın Bayburt'ta ve Sivas'ta okul var mı, kar tatili açıklaması geldi mi?
        1

        Son dakika kar tatili haberleri... Yurdun birçok bölgesinde kar yağışı etkisini gösteriyor. Kar yağışı günlük hayatı etkilerken eğitim öğretimde de olumsuzluğa neden oluyor. Öyle ki, birçok şehirde okullar kar tatili arası veriliyor. Bayburt ve Sivas'ta okullar tatil mi sorusu da, burada yaşayan öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Bayburt ve Sivas'ta bugün okul var mı, kar tatili açıklaması geldi mi? İşte, 19 Ocak 2022 bugün Bayburt'ta ve Sivas'ta tatil edildi mi konusuyla ilgili gelişmeler...

        2

        SİVAS'TA OKULLAR TATİL Mİ? (19 OCAK)

        Sivas'ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle bugün il genelinde ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Müdürlüğünün hava tahmin raporlarında bildirilen meteorolojik veriler doğrultusunda, kar yağışının aralıklarla gün boyu devam edeceğinden eğitime bir gün ara verildiği kaydedildi.

        Vali Salih Ayhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise "Meteoroloji yine yüzünüzü güldürüyor. Sivas'ımızın nimeti olan karla birlikte size tatil de geldi. Gece oluşabilecek buzlanma da ulaşım güvenliğinizi olumsuz etkileyeceğinden Sivas genelinde eğitime yarın 1 gün ara veriyoruz." ifadelerini kullandı.

        3

        BAYBURT'TA OKULLAR TATİL Mİ? (19 OCAK)

        Bayburt'ta yoğun kar yağışı nedeniyle bugün eğitime ara verildiği bildirildi.

        Valilikten yapılan açıklamada, il genelinde etkili olan kar yağışı dolayısıyla yaşanabilecek olumsuzlukları engellemek için Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel tüm kademeler ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde yarın eğitim ve öğretim faaliyetlerine ara verildiği belirtildi.

        Açıklamada, kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi.