Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bergüzar Korel'in kardeşi Zeynep Korel, temizlikçilik yapıyor! Zeynep Korel kimdir, kaç yaşında? - Magazin haberleri
        1

        Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olan ve eğitimini Amerika'da sürdürdükten sonra Chicago'ya yerleşen Zeynep Korel, uzun süredir ortalarda görünmüyordu.

        2

        2. Sayfa programının özel haberine göre; Zeynep Korel, Amerika'da hayatına sıfırdan başladı.

        3

        Boğaziçi Üniversitesi Turizm Otelcilik mezunu olan, Teksas'taki Rice Üniversitesi'nde Tasarım bölümünü bitiren, birçok şirkette yöneticilik yapan, iki kitap yazan Zeynep, temizlik işçisi oldu.

        4

        Oturduğu sitede günlüğü 400 liraya evlere temizliğe giden Zeynep, arta kalan vaktinde de saati 70 liraya köpek gezdiriyor.

        5

        Zeynep Korel yeni hayatıyla ilgili, "Amerika'da evlere temizliğe gidiyorum. Şu anda gündelikçilik yapıyorum. Bunun daha aşağısı yok. 'Ailenin imkanları olmasına rağmen sen nasıl bunu yapıyorsun?' diyenler çok. Hiçbir şey ayıp değil. Çalışmak hiç ayıp değil. Utanılacak bir şey yapmıyorum" dedi.

        6

        Korel, ayrıca "Özgürlüğümü satmıyorum, bir erkeğe ya da aileme müdana etmiyorum" ifadelerini kullandı.

        7

        Zeynep Korel, telefon röportajında "Evlatlarınızı ayırmayın paranızla kimseyi dövmeyin" açıklamasında da bulundu.

        8

        Korel, sözlerine "Babamın dediği gibi yüreğinin götürdüğü yere gittim, babam yaşasaydı, her şey çok farklı olurdu!" ifadelerini de ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ