Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bergüzar Korel ricada bulundu: Yanıma gelin, fotoğraf çekilelim - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        2009 yılında nikah masasına oturan oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, şu sıralar üçüncü çocuklarının dünyaya gelmesi için gün sayıyor. İki oğlu olan çift, bu kez kız bebek bekliyor.

        .png
        .png

        Bodrum'da tatil yapan çiftten Korel, Instagram hesabından yayınladığı video ile hayranlarına ricada bulundu. Ünlü oyuncu gizli bir şekilde fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olduğunu ifade etti.

        "BU BENİM HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR"

        38 yaşındaki Korel, "Biz şu an tatildeyiz. Bu videoyu izleyenlerden ya da normal hayatta bizimle karşılaşanlardan küçük bir ricam var. Bazen uzaktan fotoğrafımızı ya da videomuzu çekiyorsunuz, çocuklarımızın videosunu çekiyorsunuz. Bu benim hiç hoşuma gitmiyor. Zaten yanıma gelip, birlikte fotoğraf çektirsek daha bir anlamı, hatırası olur. Hem de ben uzaktan gözetleniyor hissi yaşamam. Çünkü insan kendini çok kötü hissediyor. Ben insanların yüz ifadelerinden her şeyi anlayabiliyorum, dudak okuyabiliyorum. Gelin, birlikte selamlaşalım, birlikte fotoğraf çektirelim. Güzel bir hatıra kalsın... Ne dersiniz?" sözleriyle çağrı yaptı.

        REKLAM

        "HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ ANDA GELDİ"

        Bebeklerine 'Leyla' adını vereceklerini açıklayan çift, geçtiğimiz günlerde gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı.

        Bir hayli keyifli olduğu görülen Korel, "Dünya olarak öyle zor bir süreç yaşadık ki, artık her şeye şükreder hale geldik. Allah nasip etti. Bebek haberi hiç beklemediğimiz bir anda, sürpriz bir şekilde geldi. Bundan sonra bize laf söylemek düşmez. 'Allah da onun gücünü verecek herhalde' diyorum" diye konuşmuştu.

        "LEYLA İSMİNİ HEP ÇOK SEVDİM"

        Kızlarına Leyla adını vereceklerini söyleyen çiftten Korel, "Kendimi bildim bileli ben Leyla ismini çok sevdim. Hep hayalimdeydi. Allah nasip etti, çok mutluyuz" ifadelerini kullanmıştı.

        Hamileliğinin rahat geçtiğini söyleyen Bergüzar Korel, "Erkek gebeliği daha zor ve ağrılı. İnşallah böyle devam eder" demişti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ