Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy düğün yaptı! Eski eşi Merve Şarapçıoğlu.... - Magazin haberleri
        1

        Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, yaklaşık iki yıllık birlikteliklerini resmileştirerek evlendi. Oktay ile Atiksoy, ailelerinin ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle dünya evine girdi.

        2

        Oyuncu çift, bir gün sonra da düğün yaptı. Oktay ile Atiksoy, önceki akşam Polonezköy'de düğünlerini gerçekleştirdi.

        3

        Düğünde temsili nikahı, Atiksoy'un 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinden rol arkadaşı Salih Bademci kıydı. Bademci, temsili nikah esnasındaki sempatik tavırlarıyla davetlileri güldürdü.

        4

        Düğüne, Burak Özçivit, Hazal Kaya, Elçin Sangu, Ebru Cündübeyoğlu, Ayça Erturen, Nilperi Şahinkaya, Birce Akalay ve Sarp Akkaya gibi pek çok ünlü isim de katıldı.

        5

        NİKAH GÜNÜ ESKİ EŞTEN AÇIKLAMA

        Öte yandan Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Oyuncu Berk Oktay’ın sosyal medyada uygunsuz görüntülerini yayınladığı iddiasıyla yargılanan eski eşi Merve Şarapçıoğlu ise nikah günü avukatıyla birlikte açıklamalarda bulundu.

        6

        "AKLANDIM!"

        "Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezasıyla yargılanan Şarapçıoğlu, "İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 26. Ceza Dairesi beraatime karar verdi. Berk Bey zaten benim bu suçu işlemediğimi biliyordu. Ancak ben çekişmeli boşanma davası açtığım için benimle bu şekilde uğraştı. Bu sebepten dolayı çok zor günler geçirdim. Ama sonunda aklandım. Bir daha Berk Oktay ile hiçbir şekilde anılmak istemiyorum. Hatta Berk adını bir daha duymak istemiyorum." dedi.

        10

        Elçin Sangu

        11

        Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, İsmail Ege Şaşmaz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ