Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Berker Güven'den sevgilisi Nihal Yalçın'a duygusal sözler: Aşığım! - Günün magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Son olarak Show TV'de yayınlanan 'Oğlum' dizisinde 'Melike' karakterine hayat veren Nihal Yalçın ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Berker Güven, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi.

        Basın mensuplarıyla sohbet eden ikiliden Güven, rol aldığı dizinin çekimleri için Ayvalık'a gideceğini ifade etti.

        2

        "NİHAL'E AŞIĞIM!"

        Kendisini yolcu eden Yalçın'a sımsıkı sarılan Berker Güven, "Arkadaşlar geçenlerde bizim için 'Birbirlerine mesafeliler' diye yazmışsınız. Ben Nihal'i çok seviyorum ve ona aşığım. O benim canım, ona nasıl mesafeli olurum? Lütfen bunu düzeltin." diyerek, güldü.

        3

        Sevgilisini öpücüklere boğan ünlü oyuncu, sık sık Nihal Yalçın'a sarılmayı da ihmal etmedi.

        4

        AŞK BODRUM'DA ORTAYA ÇIKMIŞTI

        Nihal Yalçın ile Berker Güven'in aşkı Bodrum'da ortaya çıkmıştı. İkili, geçtiğimiz yıl temmuz ayında ilk kez Gümüşlük'te tatil yaparken görülmüştü.

        5

        "YAPTIĞIM İŞTEN MUTLU OLMAK İSTİYORUM"

        Öte yandan Yalçın, 2017 yılında Habertürk'e verdiği röportaja samimi açıklamalarda bulunmuştu.

        Ünlü oyuncu, "Oyunculuğunu imaj üzerine inşa ederek yol almaya çalışanlar var. Bu konuda ne düşünüyorsun?" sorusuna yanıt vermişti.

        Nihal Yalçın, "Oyunculuğa kafasını takan, eğitimini alan, eğitimini almayıp sonradan kafasını takan, ne kadar emek istediğini gören hiç kimse bu işin imajıyla uğraşmaz. Yeni yetme, iki dizide oynayıp ünlü olan ve ne yazık ki bence ömürleri de çok uzun olmayacak olan oyuncu adayı arkadaşlar, işin imajıyla ilgileniyorlar. 'Bir rol nasıl yapılır?'dan ziyade, 'Bir oyuncu nasıl giyinir?', 'Hangi marka çanta takar?', 'Nasıl bir arabaya biner?'le uğraşıyorlar. Bunlar çok kısa vadeli şeyler. Bu, şöhretten mutlu olmak demek, ben yaptığım işten mutlu olmak istiyorum. Süreç benim için çok önemli. Bir oyuncunun tüm mevzusu süreçtir." demişti.

        6

        "HER TÜRLÜ ZORLUĞA BİRLİKTE GÖĞÜS GERDİK"

        Çocukken ailesi ile ilişkisi hakkında açıklamalarda bulunan oyuncu, şunları demişti:

        Ben işçi sınıfından bir ailenin beş çocuğundan ikincisiyim. Fakir bir mahallede büyüdüm, ortaokulda, lisede hafta sonları hep çalıştım. Aileme, 'Neden bu kadar çocuk yaptınız? Ben niye bu kadar sorumluluk aldım?' diye kırıldığım zamanlar oldu ama şimdi düşünüyorum da annem 16 yaşında evlenmiş, 20’sinde beni doğurmuş. Babam da çok gençmiş. Ben bugün 37 yaşında kendimi çocuk gibi hissediyorum, onlar da daha çocukmuş. Henüz kendileri çocuk olmalarına rağmen bizim için hep çok çalıştılar. Annem çok istemiş, okuyamamış. Bize hep 'Okuyacaksınız, başka çareniz yok.' dedi. Bugün kimse kolay kolay beş çocuk okutamaz, onlar o şartlarda okuttular. Benim mahallemdeki kızlar lise bile okuyamadı, konfeksiyonda çalıştılar. Benim ailem aynı anda üniversitede üç kız okuttu. Onlara borcum çok büyük. Neyimiz varsa paylaştık, bölüştük. Her türlü zorluğa birlikte göğüs gerdik. Annemi de babamı da çok seviyorum, beni ben yapan onların hayata bakışıdır.

        7

        "İÇİME SİNMEYEN TEKLİFLERİ REDDEDİYORUM"

        Yalçın, ayrıca, "Hayatım boyunca, 'Çok para kazanayım da bir evim olsun.' diye uğraşmadım. Hep, 'Bulurum bir yer, yaşarım, yeter ki huzurlu olayım' dedim. Hâlâ kirada oturuyorum. Varsın evim olmasın ama ben mutlu olayım. Bu yüzden içime sinmeyen dizi ve reklam tekliflerini reddediyorum. Gerek yok, mutsuz olduğumda uykum kaçıyor çünkü. Keşke ‘Yol Ayrımı’ gibi nice iş olsa, bir sürü farklı kadın karakter yazsalar da oynasam." şeklinde konuşmuştu.

        Haberi Hazırlayan: Şevval Yılmaz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ